433 Mhz Etiger безжичен открит на слънчевата енергия флаш строба сирени Es-S8A за Etiger S4 алармени системи,s3b м,Secual прозорец аларма

  • Размер На Опаковката : 15cm x 20cm x 20cm (5.91in x 7.87in x 7.87in)
  • Тип На Блока : Комплект
  • Тегло На Опаковката : 0.6kg (1.32lb.)
Наличност: В наличност

SKU: b18808

лв.138.03 лв.131.14

433 Mhz Etiger безжичен открит на слънчевата енергия флаш строба сирени Es-S8A за Etiger S4 алармени системи,s3b м,Secual прозорец аларма

Пакетът включва :

1 открит слънчев сирена строба

1 суха батерия

два винта за настройка.

Внимание:

Es-S8A е 76 $/бр, Ако поръчате eTIGER блок за сигнализация от нашия магазин,и ти баща D допълнителни врати/прозорци контакти, моля свържете се с нас на първо място, ние ще се промени и намаляване на превоз за вас, не се нуждаят от толкова много разходи за доставка. Благодарим ви !

Допълнителна Сирена

За Системи За Сигурност Secual

Es-S8A на слънчеви батерии, той издържа на дъжд и осигурява до 100 db, което го прави идеален аксесоар за повишаване на ефективността на вашата аларма, когато не може да извади кабел.

...или автономна система

Свързан към eTIGER сензор

Изграждане на основни и ефективна система за сигнализация с олтари нула кабел. Единственото нещо, което ви трябва за това е този ES-S8A и най-малко един сензор (и др).

Напълно безжичен

Слънчеви Es-S8A се захранва от безплатната и неограничена енергия-слънцето. Освен, че е ЕКО-Es-S8A е напълно безжичен, и не е нужно да го включите за зареждане на батерията му.

Клас на защита IP44 е сертифициран Es-S8A издържа на дъжд и е сертифицирана като такава (класация на защита IP44). Сирената може да се инсталира на открито, тъй като не се страхуват от дъжд. Идеален Сирена за къща с градина.

ЦвятРазмери Подготовляя Тип Оа дистанционно управлениеНомер На Модела ES-S8AДисплей NoОбем Мощност Слънчеви батерииИнтерфейс За Комуникация безжиченТърговска Марка ETIGERБатерияТегло Тип Аларма АлармаКлавиатура Парола Noиме Мощност на слънчеви панели за захранване Условия за експлоатация ЧестотаКонфигурацията На Комплекта Сензор За Врати Разстояние на предаване Видео No

Етикети: сирената на слънчевата, сирена външна, безжична сирена, Евтини слънчеви сирена, Високо качество на сирена външна, Китай сирена безжични доставчици.

Dovgaleva2010 2018-01-30

ok +++

Напишете отзив

Рейтинг