С четене+ 11.6" лаптоп LCD екран за версия на Acer V5-131 и V5-171 722 725 N116BGE-L41 L42 B116XW03 В. 2 B116XTN04.0 1366*768

  • Тегло На Опаковката : 1.0kg (2.20lb.)
  • Размер На Опаковката : 28cm x 18cm x 6cm (11.02in x 7.09in x 2.36in)
  • Тип На Блока : парче
Наличност: В наличност

SKU: b13759

лв.57.85

Забележка: моля, напишете вашия компютър марка,модел и имате нужда от LCD модели до плащане ,ние проверяваме продукти, е необходимо , след това ще изпратим до вас!Ако не напишете го,аз ще изпратя същия моят продукт! Благодарим Ви за избора на нашия продукт! Купувачите обръщат внимание на:

1.

Получаването на стоката в същото време още веднъж да ви напомня отвори преди ускорена форма на пратката, външен вид, брой проверки на подпис. Например: ще има ли промяна не засяга използването на функции за течни кристали, без да засяга, дали с увеличаване на размера на поръчки и фактури, отговаря на реалността. Ако възникнат въпроси, както и всичко, с изпращачът незабавно се провери положението и да докладва на куриера или отхвърлят част от проблема.

2.

Можете знак за стоки, в същото време и по подразбиране елементи служба за сигурност. Експресна ляво на стоки възниква от появата на никакви деформации, външен вид, щети, брой несъответствия и затова няма да се отговаря

3.

След получаване на стоката, моля, не забравяйте своевременно да завърши тест потвърди

4.

Когато получавате на стоки, особено в ден кинопроб. (Някои екрани не е нашата отговорност пред екрана на продавачите просто стиснете ще се появят синини. Не инсталирайте и Не използвайте статични чанти калта в прах ще се въведат черни точки с подсветка. Така също се появява на екрана на светлите линии, черно и бяло, на друго не са обхванати от гаранция диапазон Huaping)

5. Клиентът безусловно връщане аз ще се начислят 20% заплащане на обезщетение (собствени причини на клиента за връщане, и без проблеми с качеството) доставка:

Когато правите поръчка, Моля, изберете метод перевозкы пратката и да платите за поръчката, включително такса перевозкы на пратката. Ние ще изпратим на точки в рамките на 3 дни след като вашето плащане ще бъде завършен.(При специални обстоятелства, ние ще бъдем незабавно уведомявани за време на доставка)

Ние не uarantee срокът за доставка на всички международни пересылках подходящи за валута печалба пречиствателни времена на митническия в отделните страни, които могат да повлияят колко бързо вашият продукт е тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в yourcountry. Тези допълнителни такси могат да се събират в момента на доставката. Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ за доставки.

Цената на доставката не се включва данъци върху вноса, и купувачите са отговорни за мита.

Връща:

Ние правим нашето най-доброто, за да служим на нашите клиенти най-доброто, което можем.

Ние ще ти върнем ви, ако върнете детайли в продължение на 15 дни на получаване на детайли по някаква причина. Обаче, купувачът трябва да се увери, че на точки се върна, са в първоначалните условия. Ако стоките са били повредени или изгубени, когато те се връщат, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване . Купувачът трябва да се опита да подаде иск с логистична фирма, да възстанови цената на щети или загуба.

Размер На Екрана 11.6''Уведомление Моля, напишете вашия модел преносим компютър и вашата модели LCD екран.Тип На Екрана TFT активна е матирана, гланциранаРазделителна способност 1366*768Приложение ЛаптопТърговска Марка CSZOJпазар в целия святСъвместимо Марка Глави.в Гъвкав Екранкачество 100%Тест добре

Етикети: лаптоп LCD екран, b116xw03 В. 2, LCD екрани за преносими компютри, Евтини LCD екран на лаптоп, Високо качество на b116xw03 В. 2, Китай LCD екрани за доставчици на преносими компютри.

Avigail Crazy 2018-01-18

Great quality item. better than the original screen i had

Zlatanfan 321 2018-01-17

all works great, packaging reliable, though carton. all happy shopping!

Missrainyd 2018-04-08

screen all set.

Напишете отзив

Рейтинг