Монтесори Детски Играчки Детски Дървени Тръби Дълга Дивизия Група За Обучение На Образованието Начална Обучение Brinquedos Juguets

  • Размер На Опаковката : 45cm x 28cm x 15cm (17.72in x 11.02in x 5.91in)
  • Тегло На Опаковката : 1.8kg (3.97lb.)
  • Тип На Блока : парче
Наличност: В наличност

SKU: b9132

лв.155.07

Името На Стоката:

Монтесори детски играчки детски дървени тапи дълги дивизия Група за обучение на образованието начална обучение Brinquedos описание на Juguets: тава, която съдържа: тест седем притежателите на тръби 3 бели за група единици. 3 грей за групи стотици. 3 грей за групи стотици. Всеки притежател се състои от десет пробирок и във всяка епруветка държи 10 мъниста от съответните йерархични цветове от единици до милиони. Четири перфорирани плочи с 81 дупки в редове 9, разположени във формата на квадрат седем ястия, цветни навън, за да съответства на цветовете на притежателите (групи) и вътре съвпадат с цветовете на мъниста (йерархични). Не забравяйте да подарите на детето цифри с нула в всяка презентация. За да помогне на детето да разбере техника разпределителен отдел и водят до абстрагированию. Чрез играчките, децата могат да развиват интерес към математиката и изграждане на практически Констр снимки:

Начини На Плащане

Можете да използвате системата на Alipay на сделката до пълно плащане на вашата поръчка.

Доставка & Доставка

Моля, оставете вашето пълно име, пълен адрес, валиден пощенски код и телефонен номер при подаване на поръчката.

Митнически, Такси И Данъци

Вносни мита и допълнителни такси за митнически трябва да бъдат заплатени от получателя; ние нямаме никакъв контрол върху тези задължения и не може да се предскаже, тъй като те могат да бъдат.

Гаранция Политика

Нашите продукти са обхванати от гаранция. Гаранция за оценка, вашият продукт трябва да бъде върнат директно към нас. Доставка на гаранцията трябва да бъдат предварително платени и осигурени.

Добре дошли в пост! Наслаждавайте Се На Вашия Търговски Опит!

Търговска Марка PreskoolВъзрастова Група 8~13 години,2-4 години,5-7 години,на 14 и повече годиниПредупреждение Малките ДетайлиНомер На Модела Сто деветдесет и двеСертифициране Сертифициран Китай (3С)Тема Професия,Животни И Природа

Етикети: дете Твити, играчка кукла момче, играчки за момче, Евтини детски Твити, Високо качество на играчки кукли момче, Китай детски играчки доставчици.

Напишете отзив

Рейтинг