Творчески Мощен Домакински Тръби Тоалетна И Вана Услуга Инструмент Отварачка Кухня Трапных

  • Тип На Блока : парче
  • Размер На Опаковката : 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
  • Тегло На Опаковката : 0.99kg (2.18lb.)
Наличност: В наличност

SKU: b7753

лв.35.34

Чрез канализационната устройства тръби драгируя за домакинството инструменти, чрез тоалетна, тоалетна чрез кухня, жак за засмукване 1. Преди употреба трябва да се основава на размера на блокираните диаметър на тръбите, превключвател за избор на подходяща "вилици" за инсталиране на продукта, за да се осигури четири различни размери на "вилицата", в тоалетната, за да изберете най-голям "вилица", или на второ място, "блок на уста". 2. След инсталиране на връзката, можете да започнете да се надува касета начин: лявата ръка обхващат човешкото тяло, с дясната си ръка държат дръжката на газ дергается, попълнете целия път дергался, не по-малко от 15-25 пъти, докато налягането не се движи, все още. 3. Затегнете капачката плътно в малка отдушину, ако не се затваря, добавя се вода, така че водата чрез дюза. В този момент може да Се оттегли от кожарската машини драйвер, да играят на въздух, спирането на тръбата трябва да следват мощен въздушен поток далеч. Ако не мине, може да се повтаря тази операция.

Характеристика Еко-СодружественныйНомер На Модела Тръби Вана И Тоалетна Услуги ОтварачкаМатериал Чаши PPСтил Гъвкав

Етикети: Състав отварачка, тоалетна на дренажна тръба, инструмент, Евтини Състав отварачка, Високо качество тоалетна на дренажна тръба, Инструмент доставчици Китай инструмент.

Wnatawagbtrv 2018-03-13

item matches the description. come goods very fast.

Fire Snake15 2017-11-18

good piece vantus but not replace.

Kerefova68 2018-01-05

thanks very fast shipping tested and work. i have washed water bathroom with back and then i have seen only plastic which can avoid it. all order now.

Wantongxinxi 2017-12-06

it in time. отслеживался track. молодец seller. mint пришёл instrument in box but all ok. air shoots.

Напишете отзив

Рейтинг