Cr-c многофункционален дизелов общ железопътни тестер инжектор + S60H дюзи валидатора,инжектор на колектора на системата за впръскване на гориво тестер инструмент

  • Размер На Опаковката : 50cm x 40cm x 25cm (19.69in x 15.75in x 9.84in)
  • Тегло На Опаковката : 8.0kg (17.64lb.)
  • Тип На Блока : лот (2 бр./лот)
Наличност: В наличност

SKU: b7738

лв.203.89

Cr-c инжектор на колектора на системата за впръскване на гориво тестер +

Общ железопътни дизелов един пулверизатор тестер S60H

Как да се провери работата на инжектор ?

Необходими две условия:

1 , електрически импулсни сигнали (СГ-с обща инжектор железопътни тестер )

2, Високо налягане на горивото (S60H впръскване на дизелово дюзи инжектор тестер )

Както е показано на фигурата по-долу, това е основен метод.

Продукт 1:

Cr-ц обща инжектор железопътни тестер

Cr-ц обща инжектор железопътни тестер е лесно управляем инструмент, може да се направи тест с инжектиране ръчни помпи. Това е малък по размер и тегло, може да се нуждае от малко на просто устройство за тестване. Технически параметри: модел на продукта: Cr-c инжектор на колектора на системата за впръскване на гориво тестер обхват на теста: пръскане, пилот, емисиите и пълно изтегляне състояние. Тест на инжекторите: за Boscch, Densso, Delphii инжектори. Напрежение на тока на дейност: ac220v/AC110 Led работна температура: от-30С°--70С° размер: 110*250*190 мм регулируема ширина: от 10 ms

Продукт 2:

Общ железопътни дизелов един пулверизатор тестер S60H

Дизелови дюзи инжектори поп тестер инжектори, горивната дюза тестер с 0 - 400 бар / 0 - 6000 psi с двойна мащаб сензор инжектор Bosch чекер е подходящ за всички инжектор на колектора система за впръскване на горивото и механични дюзи, спомагателни продукти са на компресия освобождаване на вентила, той може да провери условията различни видове впръскване на гориво инжектор бързо и лесно. Той може да се използва с инжектор на колектора на системата за впръскване на гориво 118 електромагнитен клапан тестер за тестване на различни видове инжектори. Проверка на инжекторите е оборудван с два различни видове тръби. Можете свободно да превключвате е подходящ за откриване на инжектор, това е добър избор за първоначалната проверка на инжекторите работно състояние.

Как да се провери

Както знаем, общ драйвер дюзи,се нуждаят не само тестер, но е необходимо по-високо налягане на гориво,

затова ние използвахме manul налягането на горивната помпа S60H както е показано на последващи картинката

1, високо налягане на масло общи инжектор железопътни или директно на притежателя, свързани към обща ръчно калибратор налягане.

2, в съответствие с щекер инжектори избор на марка, кабели и инжектори правилно крив.

3, според представители на марката за впръскване на гориво, режим на път да се изберат подходящи, и в това време може да се чуе инжектор електромагнитен клапан смукателна арматура "па-па" на глас.

4, постоянно под натиск калибратор на лоста, да се осигури подходящо налягане на впръскване, общата стойност на налягане заема 30-40MPA най-добрият, в този момент може да се наблюдава на инжекторе изпълнението на пръскане с гориво.

5, чрез външния цилиндър, могат да бъдат открити на инжектор обем на впръскване на горивото и връщане на маслото.

Тест BOSsCH инжектор ,използвайте съединителя за Bosch

Характеристики Безжичен интернет достъпЕлектронни NoВерсия На Софтуера НовИмето На Модела НовНапрежение NOХардуерна Версия НовВъншно Тестване Сертифициране CEВид На Материала стоманаДължина На Продукта 10inchТегло На Продукта 3kgТип Елемент Механични ТестериМощност NOВисочина На Продукта 5inchШирочина На Продукта 5inchТърговска Марка Тест Али

Етикети: обща инжектор железопътни тестер, тестер инжектор, инструмент тестер, Евтини обща инжектор железопътни тестер, Високо качество тестер инжектор, Китай тестер инструмент доставчици.

Readingblock 2018-01-16

all working, many thanks for podarochki.

Напишете отзив

Рейтинг