AC 220 В електрически маслена помпа мини керосин маслена помпа дизел помпа

  • Тип На Блока : парче
  • Размер На Опаковката : 36cm x 16cm x 13cm (14.17in x 6.30in x 5.12in)
  • Тегло На Опаковката : 9.0kg (19.84lb.)
Наличност: В наличност

SKU: b2943

лв.266.75

220V 60LPM преносим обмен на самовсасывающий помпа малък дизелов помпа

Само за керосин и дизелово масло!

Доставка:

КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕВОЗ НА ТОВАРА & РАЗХОДИТЕ ЗА ПРЕРАБОТКА. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА КУПУВАЧА И ТЕГЛО НА СТОКИТЕ.

ДОСТАВКА НЕ СЕ ИЗВЪРШВА, ДОКАТО НЕ ПОСТЪПИ ПЛАЩАНЕ.

ВНИМАНИЕТО НА МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ: МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА СЕ ПОЛУЧИ ТОЗИ ЕЛЕМЕНТ, ИЗПРАТЕН ДО ВАС. Не забравяйте и за всички други разходи, които се заплащат от превозвача(например:митническо освобождаване и данъчни разходи). ТОВА Е НЕЩО, КОЕТО НИЕ НЕ КОНТРОЛИРАМЕ И ПРЕДСТАВЛЯВА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА ДОСТАВКА.

НИЕ СЪЩО ТАКА МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ ИЗПОЛЗВАТ И ДРУГИ ПЛАВАТЕЛНИ СРЕДСТВА, НАПРИМЕР: ПО ВЪЗДУХ ИЛИ ПО МОРЕ. Връща:

НИЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ПАРИТЕ СИ, АКО ПРОДУКТЪТ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НЕ РАБОТИ ИЗОБЩО, АКО ТОЙ НЕ Е БИЛ РЕГИСТРИРАН КАТО "ЧАСТИ" ИЛИ "НЕ Е В РАБОТНО СЪСТОЯНИЕ".КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ВРЪЩАНЕ НА РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА. СЛЕД КАТО ДЕТАЙЛ, ПОЛУЧЕН В НАШЕТО МЯСТО, НИЕ СЕ ИЗДАВА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

ПРЕДМЕТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ В СРОК ОТ 14 ДНИ ОТ ДАТАТА, НА КОЯТО БЕШЕ ДОСТАВЕН НА КУПУВАЧА. Коментари:

УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС. МОЛЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ПО ИМЕЙЛ ИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЧРЕЗ ИБЕЙ С ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ.

КУПУВАЧИ: ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ И ЗАЯВЛЕНИЕ С ДОВЕРИЕ. НИЕ НЕ ОТИВАМЕ ОБРАТНА ВРЪЗКА ЗА КУПУВАЧИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧАТ ОБРАТНА ВРЪЗКА. АКО ВЪЗНИКНАТ ПРОБЛЕМИ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕТЕ НА НЕУТРАЛНА ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА, ТОВА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИМ С КУПУВАЧА, ЗА ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НИ ДОБАВИТЕ В СПИСЪКА СИ С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НИ ОБЕКТИ!

Приложение ЭкспозамерИзползването на МаслоМощност 550ВтДиаметър на изхода 25ммАспирация 5mТеория Центробежна ПомпаНалягане Ниско НаляганеГориво ЕлектрическиСтандартен или ризи СтандартСтруктура Помпа одиночн-етапДиаметър на всмукателния 25ммГлава 10MНапрежение 220vПоток 60л/минНомер На Модела Двеста двадесет и

Етикети: дизелово масло помпа, електрически маслена помпа, маслена помпа, Евтини дизел маслена помпа, Високо качество на електрически маслена помпа, Китай доставчици маслени помпи.

Nurgalim123 2018-01-13

performance pump cool height. fan cover protective прикручен to end was why dont

Mokhberi S 2017-12-17

thank you! very attentive seller! recommend! goods in working condition. well packed seller молодец.

Напишете отзив

Рейтинг