Електрическа четка за зъби sonic USB акумулаторна Електрическа четка за зъби 4 глави четка за зъби за възрастни четки за зъби водоустойчив дете

  • Тегло На Опаковката : 0.22kg (0.49lb.)
  • Тип На Блока : парче
  • Размер На Опаковката : 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Наличност: В наличност

SKU: b2098

лв.29.42 лв.18.24

Електрическа четка за зъби sonic USB акумулаторна Електрическа четка за зъби 4 глави четка за зъби за възрастни четки за зъби водоустойчив дете

1. Мощна почистване, а просто си падам от стола на зъболекаря с 31,000 микро-четки в минута.

2. Премахва до 100% повече плака и петна, в сравнение с обикновена четка за зъби.

3. Предлага чисти и здрави зъби 7 дни и подобряване на венците и устната кухина в продължение на 14 дни.

4. 4 ЧАСА ЗАРЕЖДАНЕ.

5. 2 минути интелигентен таймер с интервал пауза напомня на всеки 30 секунди, за да се стимулира зъболекар-препоръчва се за почистване на навик.

6. Водоустойчив за използване в баня с вана и душ.

7. 3 режима на бял, чист(за ежедневна употреба), меки(нежни вибрации за деца/деца), за да отговарят на различни условия на зъбите и венците.

8. 65 много лек гр изчислява тегло, по-малко от половината от обичайната си електрическа четка за зъби.

9. Светлината в ръката, но основно почистване с намалено ниво на шум, подобрена разресването опит от обикновена електрическа четка за зъби.

10. 4replacement глави са включени.

11. Дълъг живот на батерията поддръжка на USB индуктивно зареждане, безопасен и лесен, нисък заряд на батерията напомняне и автоматично изключване след пълно зареждане, е съвместим с всички зарядно устройство или оборудване с помощта на USB-порт. Електрическа четка за зъби е лесен за използване у дома или на път.

12. Зъб-махна четината, са изработени от найлон, за да отговарят на терен за цялостно почистване на венците и зъбите здраво за постигане на зони.

13. Защитно покритие четината.

Електрическа четка за зъби е приятно изненадани от над 95% от клиентите

Внимание:

--Пресни потребителите могат да изпитват гъдел/изтръпване, но обикновено по това свикна в продължение на 2 седмици.

- Електрическа четка за зъби излезе с USB-кабел, без зарядно устройство. Съвместим с мобилен телефон или всяко зарядното устройство с USB порт, или всички електрически устройства с USB порт.

--4 часа на зареждане. 2 минути интелигентен таймер с интервал пауза напомня на всеки 30 секунди, за да се стимулира зъболекар-препоръчва се за почистване на навик.

--Внимателно четка през зъбите така, както с ръчна четка.

- Електрическа четка за зъби е напълно пере, но да не се накисва във вода. Винаги се уверете, че USB капакът е правилно затворен.

--Не е предназначен за деца под 3 години. Деца на възраст до 7 години и хора, които не могат да работят, трябва да бъде под грижите на родителите си или възрастни.

Пакетът включва:

1* Електрическа Четка За Зъби Дръжка

4* Главата Замяна

1* Защитен Калъф Четина

1* USB кабел без зарядно

Електрическа четка за зъби е чист като зъболекар акумулаторни звукова четка за зъби с интелигентен таймер 4 часа зареждане 3 допълнителни режими водоустойчив напълно миещ 4 глави замяна черен зелен розов

Сертифициране На Качеството На Продукта 3CНомер На Модела електрическа четка за зъбиХарактеристика 5 звукова четка за зъбиВъзрастова Група ВъзрастниТърговска Марка BooruiТаймер 2 минути интелигентен таймерЧетка Брой Корона 4 Глави Четка За Зъби Дюпонт Брой 1Характеристика 3 За 7 години четка за зъбиХарактеристика 4 паста за електрическа четка за почистванетаймер 2 30 секунди пауза напомнянеЧестота От 31 000 пулсации в минутаХарактеристика 1 акумулаторна четка за зъбиРазмер usb rechargeable battery sonic toothbrushВодоустойчив IPX7 водоустойчив Електрическа четка за зъби SonicМатериал ABSТип Елемент електрическа четка за зъбиТип Акустична ВълнаХарактеристика 2 децата електрическа четка за зъби

Етикети: Електрическа четка за зъби sonic, електрическа четка за зъби, електрическа звукова четка за зъби, Евтини електрическа четка за зъби Sonic, Високо качество електрическа четка за зъби, Китай електрическа звукова четка за зъби доставчици.

Fortunata N 2018-01-09

-ust каменогорск came in 30 days.

Olga Petrova 2018-01-17

I'm waiting for delivery percel It's about 2,5 months. But I. Know that is not lt a seller mistake, everything is good thank you :)

Напишете отзив

Рейтинг