6шт Д25*200мм 10000 Гауса силен неодимовый магнит бар желязо материал за премахване на с вътрешен отвор на винт

  • Тегло На Опаковката : 5.0kg (11.02lb.)
  • Размер На Опаковката : 50cm x 30cm x 30cm (19.69in x 11.81in x 11.81in)
  • Тип На Блока : лот (6 бр./лот)
Наличност: В наличност

SKU: b1906

лв.303.71

Размер:диаметър 25мм, дължина 200 мм. ( Технологията на производство на тези магнити е ръчна работа. Две остриета магнити не е напълно обвит от неръждаема стомана. Неодимовый магнит ще exposeed на улицата. Така че той не може да се използва течни и химически вещества. Имаме и други магнити, напълно увити 304 стомана с помощта на аргон-електродъгово заваряване, който може да се използва при специални условия. Моля, моля, оставете масаж.) покритие : неръждаема стомана, навивка. работна температура:по-ниска от 80 градуса.

принцип на работа:

Главно ползи: магнитни пръчки филтър (полосовой Магнит) предимно се използва за извличане на прах, на гранули и течност или суспензия на магнитни примеси на желязо, широко използвани в керамика, ток, минирование, пластмаси, химикали, гума, фармацевтичния, храна, охрана на околната среда, пигменти, бои, електроника, металургия и други индустрии. Характеристики: липса на енергия, липса на замърсяването, може да се монтира във всяко положение на транспортната лента може да бъде в контакт с материала, спестяване на пространство, лесен за инсталиране, магнитни редкоземельного магнитно сплав NdFeB като източник на магнитно поле, проста структура, дълъг живот, спецификация може в съответствие с изискванията на клиента и на производствената площадка произволна промяна. Продукти са широко използвани в керамични суровини, химикали, фармацевтични продукти, машини и електроника, бои, пигменти, хранително-вкусовата, текстилната и други отрасли на промишлеността, като например керамични материали мръсотия желязо; фрезоване на машини и оборудване, причинени от желязо; хранително-вкусова промишленост: промишленост (например дехидратирани зеленчуци) в допълнение към ютия, карбид абразивни индустрия, корунд, кварцов пясък, на алуминиев прах и други процеси, в допълнение към ютия: Ютия фуражи; огнеупоры на производството, на производствения процес в допълнение към жлеза.

Тип ПостояненНомер На Модела поръчка на разположение.Приложение Промишлен МагнитСъставният Неодимовый МагнитФорма Бар

Етикети: силни неодимови магнити, неодимовый магнит бар, неодимовый магнит, Евтини силни неодимови магнити, Високо качество на неодимовый магнит бар, Китай неодимовый магнит доставчици.

Mironova 093 2017-12-05

thanks..... wait for my next order...

Batvarika 2017-10-31

reliable seller. purchase so many times already. will order more...

Sarahnagi 2017-10-31

excellent seller. good and informative. very reliable

Напишете отзив

Рейтинг