GPS следа на автомобила устройство за проследяване, верижен определя Coban tk103b в режим на режим на режим на изрязване на петрол мрежа по GSM и GPS локатор внимавайте шок аларма уеб приложение

  • Размер На Опаковката : 22cm x 16cm x 12cm (8.66in x 6.30in x 4.72in)
  • Тип На Блока : парче
  • Тегло На Опаковката : 0.6kg (1.32lb.)
Наличност: В наличност

SKU: b16506

лв.53.46

Описание: с помощта на Този GPS тракер в Coban tk103b в режим на режим на градушка-това е за по автомобилен GPS тракер, който работи на базата на 2Г мрежа на стандарта GSM и/или GPRS мрежа и GPS сателитна система за позициониране. Минути създали набор от функции за сигурност, трябва да ce контролира наблюдение, неочаквани сигнали, за да гледам тревожност и като цяло. Вижте Една може да контролира и дистанционную целта на SMS-и, мобилни приложения и уеб платформа за проследяване. Освен това, този автомобил проследяване tk103b в режим на режим на режим на устройство представлява напълно функционална и с GPS тракер, който e предназначен за широк спектър от приложения, проследяване на превозни средства. За IMA няколко мен/o интерфейс, които могат да бъдат използвани за наблюдение или управление на външни устройства. Една и поддържа широка гама от аксесоари, като например сензор за гориво, сензор за удар, сирената, дистанционно управление и др Вграден GPS приемникът има много висока чувствителност и по-бързо време до първата крепежни. Неговата quad band обхват GPRS/GSM в мрежата на подсистемата подкрепя 850/900/1800/1900 Mhz, което позволява на разположение в tk103b в режим на режим на режим, за да ce проследяват в реално време, или периодично да ce проследяват на сървъра и мобилни устройства. Системна интеграция-това е просто като пълна документация за протокола на GPRS връзка. Протокол за комуникации и GPRS мрежата поддържа широк набор от доклади, включително и спешни случаи, Гео-ограда преминаване на границата, нисък ранг доста ниво на заряд на батерията и планираните на позициите на ЛКП отзивите. Освен това, софтуер за проследяване на устройството tova e безплатна за ползване на корема, вие не трябва да плащат или годишна месечна такса за обслужване за проследяване!

Приложение: широко ce използва за транспортни средства и други движещи ce обекти за проследяване.

Схема На Свързване:

Основни Характеристики: 1. "Песен" и "монитор" на превключвател за режима на работа: режим по подразбиране за "Писта" (режим на пистата), AKO искате да контролирате гласа на около устройството, молейки изпратете "монитор+парола" за да тракер, за да tee включете в режим на монитор, а следа това можете да осъществите повикване от sim номер в тракера, можете да контролирате гласа до отлични до него, можете да изпратите "следа парола", за да преминете на устройството в режим на проследяване. 2. Ще Идентичността : * AKO IMA някакви оторизирани рояци са създадени, тракер ще отговаря на всички разговори с представянето на доклада. Авторизированные AKO на опаковката са зададени, то само оторизирани номера тогава ще могат да получат доклад за положението с тракера; * комплект тракер устройства от оторизиран брой, то ще ce мотае аукнется, така и ще откликне на съобщението с картата на Гугъл връзка в реално време на географската ширина и дължина ; * при загуба da se определяте спътници (няма да имат да имат с помощта на GPS сигнал), една и ще ce наблюдава кг / клетк-документ за самоличност. Вижте това разубеден на SMS ще включва в себе си две позиции: - ЛКП-координатите на последното известно местоположение. Код Лак. Отвори www.gpstrackerxy.com намери "наръчник на пистата" и да постави получите код в лак и клетк-документ за самоличност област за местоположението на технологии СРЕЩА. 3. Автоматично вижте непрекъснато:

Софтуер За Проследяване На Безплатни живот; интернет-проследяване на платформата и мобилни приложения(iOS и Android)Напрежение 12VИмето На Модела Coban tk103b в режим наРезервна Батерия Такса за участие 3.7 В 500mah 1.85 WH в литиево-полимерна батерияХранене 1-2ВтХарактеристика С Дистанционно Управление, Дистанционно Отсече Двигател, Монитор На Глас,Гаранция една годинаРазмер На Екрана Под 2 ИнчаТърговска Марка ertengtecРаботно Напрежение 9V-40BРазмер На Продукта 83*54*26ммНачини За Позициониране GPS+КГТочност На Позициониране Точността на GPS Живот на батерията От 20 До 29 ЧасаМрежа и група 2G мрежа GSM и/или GPRS; обхват 850/900/1800/1900MHz, quad bandТегло На Основния Блок 120 грамаЧувствителността на GPS -159dBmТип GPS GPS тракерGPS модул Да

Етикети: Coban tk103b в режим на, кола устройство за проследяване, устройство за проследяване, Евтини Coban tk103b в режим на, Високо качество на устройство за проследяване на колата, Китай проследяване на доставчици на устройства.

Belladjio 2018-03-14

2 goods are delivered, description all-match. all settings with more understood and functions, дополню разберусь as feedback.

Vano100 5 2017-10-31

excellent

Kgrapes63 2018-03-15

paid kazan come to 24.02 15.03. настраивал until.

Svetlana Landisheva791 2018-01-13

Fast dilivery. Well packed. arrow

Kamicazze 2018-02-12

gps treker ordered, referrers какието lanterns. given result dispute opened, the eventual lost 40 $ goods none none money nothing to do not buy be gentle strictly in this store. loose money.

Напишете отзив

Рейтинг