1500 W 220 v-240 автомобилен нагревател двигател на охлаждащата течност на двигателя отопляеми отопление и подгряване преди старта на нагревател на въздуха

  • Тегло На Опаковката : 1.0kg (2.20lb.)
  • Размер На Опаковката : 20cm x 10cm x 20cm (7.87in x 3.94in x 7.87in)
  • Тип На Блока : парче
Наличност: В наличност

SKU: b1580

лв.78.67 лв.73.95

Колата 1500 W 220 v-240 охлаждащата течност на двигателя нагревател за подгряване подгряване на двигателя за подгряване преди старта на нагревател на въздуха

Пакетът Включва:

1x загрейте помпа

1x тръбни системии струбцины тръби

220-240 1500 Вата на двигателя на автомобила нагревател на охлаждащата течност на нагревателя не Вебасто Эберспехер подгряване на двигателя за подгряване преди старта на нагревател на въздуха

Описание:

Заглавие:Автомобилен Нагревател Двигател На Охлаждащата Течност/Автомобилен Нагревател Европейската Вилица

Материал:относящий към околната среда алуминий+екологични PVC

Мощност:1500Вт

Приложимо напрежение:220-240 v

Дължина*ширина*височина:8 см(3,1 инча)*8 см(3,1 инча)*12 cm(4.7 инча)

Съвместно с диаметър: 17 мм/0.7 см

Тегло:около 0.85 кг

Автоматичен контрол температурата на:65Celsius-70Celsius

Изкачване на помпата:повече от 90 см/35.4 инча

Срок на експлоатация: над 2000 часа

Приложимо превозни средства:автомобили, бензинови, дизелови автомобили

Характеристики:

Нагревател, предназначен за предпускового подгряване на двигателите с вътрешно превозни средства и агрегати, автомобили жидкостную система за охлаждане на горене. E Подходящ както за автомобили, така и на товарни avomobiles.

Охлаждаща течност ce нагрява с електрически нагревателен елемент и изпомпва ето с помощта на помпа, построена в печката.

Приблизителна технология отделно централно отопление, т.е. нагревателен елемент не е в контакт с охлаждащата течност, но ето нагрява на специална оребрена плоча, която на свой ред ce загрява на охлаждащата течност.

Вътрешността на машината ce предлагат датчици за температура, с помощта на печката които ce изключва нагревателя, когато температурата достига температура 75 градуса, след което ти превръща обратно в 70 градуса.

С помощта на нови алуминий с висока чистота, fina работа, разумна структура, Сейко за създаването на всеки компонент. Изключително научноизследователската и развойната дейност на тялото отопление на патент, по-висока топлопроводимост, по-гладка цикъл.

Инсталиране и предупреждение:

Отпечатък инсталацията, трябва да бъде анти-антифриз изсмуква отработен воден път, тъй като, за да ce избегне въздух в съпротивление на антифриз, антифриз не превключва да доведе до увреждане на нагревател

Натурален топлоизолация не може да използва този нагревател, нагревател може да ce използва самостоятелно за използване на висококачествен антифриз гликол средства, низкосортный антифриз ще произвежда скала, ръжда и лед, жак нагревател.

Моли, използвайте номинално напрежение 220-240 волта, 10А изход и може да я носи максималната мощност 16А международното трехпроводных и надеждно заземяване хранене.

Съвети:

Този нагревател 1500 Вата, ние също имаме 2kw 3 киловат и различни видове и влизане излизане.

Въпрос Всеки, просто да не пише! Ние винаги cme тук, за да ви помогне.

Правилно са стигнали агенти от цял свят.

Търговска Марка FG-NТегло На Продукта 0.85kgLengthxWidthxHeightДвеста милиона двеста и четири Двеста милиона шестстотин тридесет и осемВъншно Тестване Сертифициране CEДължина На Продукта 3.1inchИмето На Цвета СреброВид На Материала Относящий Към Околната Среда АлуминийДиаметъра На Продукта 1.7cmХарактеристики Автомобилни Предпусковые НагревателиШирочина На Продукта 3.1inchИмето На Модела 220VТип Елемент Отопление И ВентилаториВисочина На Продукта 4.7inch

Етикети: нагревател за паркиране на въздуха, преди старта на нагревателя, на двигателя и на охлаждащата течност нагревател, Евтини преди старта нагревател на въздуха, Високо качество преди старта нагревател, Китай охлаждащата течност на двигателя нагревател доставчици.

Douglas Idependente 2018-01-12

упакованным well received. tested until.

Raendra Gig 2018-04-02

haven't tried it

Timeinyoung 2018-02-07

very fast delivery is well packed

Напишете отзив

Рейтинг