БТ-100У водача на паричния кутия RJ11 и паричния кутия Trigger, USB пари на водача подкрепа Win8 OS

  • Тип На Блока : лот (10 бр./лот)
  • Тегло На Опаковката : 0.5kg (1.10lb.)
  • Размер На Опаковката : 18cm x 15cm x 10cm (7.09in x 5.91in x 3.94in)
Наличност: В наличност

SKU: b1412

лв.128.52

БТ-100У водача на паричния кутия RJ11 и паричния кутия Trigger, USB пари на водача подкрепа Win8 OS

1. Паричните чекмедже може да бъде директно свързан към компютър с BT-100У;

2. Захранва от USB шина, външен източник на захранване не се изисква;

3. Признава "топла връзка", "подключай и работа";

4. Не е необходимо да инсталирате имот com;

5. Отговаря на всички парични е използвал командата. Записва всички данни на COM-порт ще бъде отворена за паричните чекмедже.

БТ-100У на паричния кутия Тигруля е предназначен за USB взаимодействие с паричен кутия. Това позволява на паричен кутия, която по-рано е свързан с PoS принтер или касов апарат, за да бъде директно свързан към USB порт на компютъра. Това означава, че чрез БТ-100У паричните чекмедже може да бъде директно свързан към компютъра, при това принтерът не се използва в системата POS. БТ-100У задейства модул USB се използва виртуален драйвер за сериен порт, което го прави появяват на софтуер, като стандартен сериен порт RS232. По този начин, съществуващите POS софтуер може да взаимодейства с USB паричния кутия Спусък, като че ли е свързан към сериен порт. Уникален сериен номер, определени за всяка от USB модул стартиране и водача ще назначи следващия разположение на серийния порт за всяко устройство го разпознае (няколко води могат да се използват в един компютър).

1. Гаранция 12 месеца производител " е за увреждания на части (с изключение на точки на повреда и/или неправилно след получаване). Аксесоари идват с 3 месеца гаранция.

2. Дефектните елементи трябва да бъдат задържани и върнати в рамките на гаранционния период (и първоначално пакет, ако това е възможно). Вие трябва да ни каже какво дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. НИЕ НЕ РЕМОНТ ИЛИ ЗАМЯНА НА ЕЛЕМЕНТИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГАРАНЦИЯ.

Вие сте съгласни с всички по-горе изброени политика при поръчка в Blife.news!

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и АПО/ФПО)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. Вашата поръчка адрес трябва да съответства на вашия адрес за доставка.

4. Както е показано на изображението не е действителното деталя и за ваше сведение само.

5. Време на прехода за обслужване на осигурено носеща и изключва викэнды и празници. Транзитно време може да се промени, особено по време на празниците.

6. Ако не сте получили вашият товар е в рамките на 30 дни от плащане, моля свържете се с нас. Ние ще следите спедиция и ще се върне към вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е удовлетворението на клиента!

7. Поради състоянието на времето и състав, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни наличния пакгауза за бърза доставка.

Нашият офис часа 24 часа 7 дни онлайн услугата,ако никой не ansewr ви онлайн навреме,не се тревожете,оставете ни съобщение,ние ще ви отговорим възможно най-скоро

Използването на БТ-100У водача на паричния кутия Търговска Марка TGETHТип Изход ACGW 0.075 кгТип Штепсельной Вилици BT100UВръзка ВключетеРазмер 6.8x4.3x2.4

Етикети: в RJ11 запресоване, в RJ11 6p4c, RJ11 и BNC конектор, Евтини конектор RJ11 запресоване, Високо качество и RJ11 6p4c, Китай доставчици RJ11 и BNC конектор.

Meshkova Ek 2017-12-20

Excellent service and product

Inna Harisova 91 2017-11-21

Thanks it is very good product! I advise that you can use it .. Thanks for all company and workers...

Напишете отзив

Рейтинг