Висококачествен мотор тапи за уши nr филтър силиконови включете щепсела на ухото за защита на слуха за концерт на пътуването барабанист и музикант

  • Тип На Блока : парче
  • Размер На Опаковката : 5cm x 2cm x 1cm (1.97in x 0.79in x 0.39in)
  • Тегло На Опаковката : 0.02kg (0.04lb.)
Наличност: В наличност

SKU: b1254

лв.41.76 лв.32.15

Висока Точност На Филтриране На Шума Тапи За Уши За Защита На Слуха С Алуминиев Корпус Тапи За Уши За Многократна Употреба

Характеристики

Наистина да направите затихване с 21dB(DB): класиране намаляване на 21dB шум(SNR) на нашите силиконови тапи за уши може да помогне за намаляване на пулса шум и надеждно предпазва слуха ви, когато стигнете до излагане на силен шум в продължение на дълго време.

Висококачествен и поддържане на качеството на звука: блокира излишните звук от външната страна на околните, но продължава да поддържа разговор на глас и на звука на музика, с помощта на 2 комплекта от специални филтри на затихване.

Безопасен и силикон хвърли във форма материал: готови са подходящи тройни фланци дизайн и хипоалергенни и нетоксични природни мек силикон, която не предизвиква сърбеж или болка налягане, увеличава комфорт и акустична изолация, и лесно се отстраняват с влекач в раздела вграден нагрузочным.

Идеален за различните случаи на приложение: ефективен, траен и портативен ушния с алуминиево тубе, прави това ушната мида е идеален за голям фен на НБА мачове, и още обсебен фен на симфония , или електрически инструмент играч или пътник на полет или просто барман с музика на живо и дори един работник в строителната сфера. Описание

Това е време, за да предпазите слуха си.

Причинена от шум загуба на слух (Нил) - това е 100% предотвратяване, обаче, след придобиването, той е постоянен и необратим.

Но рисковете от експозиция на шум могат да бъдат сведени до минимум, и това е ключът за предотвратяване на смущения, свързани със загуба на слух. Нашите висококачествени меки силиконови тапи за уши направих това да се случи.

Предотвратяване на шума при записването на музика и яснотата на речта.

За разлика от традиционната пяна тапи за уши, които филтрират всички честоти,

Нашите силиконови тапи за уши са приели новите технологии и да използва точно структурирани филтър, който намалява и намалява фоновия шум и високочестотни смущения, отслабване,като по този начин запазва полезни музика и реч сигнали подходящ за любителите на спорта, мотоциклетисти, симфонични концерти любителите на барабанисти, електрически китарист, барман и т.н.

С нашата слушалки, можете да чуете всичко, но само по-тихо!

Пакетът Включва

1 чифт стандартни висококачествени тапи за уши (с филтри);

1 чифт по-малък размер тапи за уши допълнителни снаряди ( без филтър );

1 Алуминиев Корпус;

1 ръководство за потребителя.

Тип Филтър Тапи За УшиМаксималният Срок На Експлоатация 60 на месецНомер На Модела Н-28Търговска Марка RODTH C И PХарактеристика Висока ТочностМатериал СиликонМодел Коледа тапи за уши дърво За многократна употреба ДаОсновната Функция На Ухото Протектор костюм за Концерти,Музикални Фестивали,Мотоциклети,Пътуване,Мачове На Живо,СъоръженияПакет Алуминиев КорпусНиво На Шум ОСШ 21dB

Етикети: средства за защита на слуха, тапи за уши намаляване на нивата на шум, тапи за уши шум, Евтини защита на слуха, Висококачествени слушалки за намаляване на шума, Китай доставчици тапи за уши шум.

Meslatterly 2017-12-18

very good quality, fast delivery, I recommend this store

Kitt Tti Katt 2018-01-04

Shipment took longer than expected due to the product being initially returned to sender for some unknown reason prior to it leaving China. They finally arrived yesterday (January 4) and I tried them out that afternoon on a 70km motorcycle ride. They certainly reduced the audible exhaust and wind noise levels, but not quite to the extent that I had expected. But having never used earplugs before my expectations may have been a bit high? But any noise reduction is better than none!

Vjkjltw100 2018-01-08

the BIG are SOMETHING upset, q depend But guess the depth set Your heard, tiny and q is perfect insulate DISPOSABLE SOMETHING under the new FOAM, But also Is best men's To TRAVEL PLANE home or motorcycle tardo Some 15 days arrive, a plastic blister and CYLINDER To transportarlos high power way safe and clean.

Ilenko Irina 2018-04-04

even no tested motorcycle backpack, But look set make your. happy them hoodies.

Jojo Media 2018-04-08

Works perfect, especially for riding a motorcycle. Filters out wind noise but not horns and stuff like that.

Напишете отзив

Рейтинг