Устройство МДБ-RS232 за преобразуване на данни MDB купюроприемника монета към КОМПЮТЪР RS232 за компютър павилион

  • Размер На Опаковката : 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
  • Тегло На Опаковката : 0.4kg (0.88lb.)
  • Тип На Блока : Комплект
Наличност: В наличност

SKU: b1240

лв.88.38 лв.83.96

Многоточечную шина към RS-232 (в MDB-RS232) на КОМПЮТЪР RS232 в MDB монетоприемник ,купюроприемник и четец на карти ,плащане по банков устройство

Работейки с акцептором монети,акцептором сметки, четец за карти,безналични defvice, за вендинг машина,машина kiosk обезщетение,павилион информация, машина

Списък опаковка: 1бр в MDB-RS232 конвертор кутия и кабели тестови програми можете да изтеглите безплатно

Важно за безплатна доставка:

За нашите безплатна доставка,които ще бъдат изпратени с бавен поща или бавно въздушна поща,това обикновено ще ви отнеме около 20 до 60 дни, на ваша страна. Ако имате нужда от бърза доставка,моля изберете DHL експрес-доставка доставка,разбира се,ще има допълнителни разходи за доставка. Машина стандартна Nama многоточечную шина (БДМ) сега може да бъде свързано към КОМПЮТЪР с помощта на МДБ-интерфейс RS232. MDB-RS232 позволява монетоприемники, разпространение на промени, четец за смарт карти, магнитни салфетки, четец на магнитни карти,купюроприемник и проверка на всички сметки, контролирани от КОМПЮТЪР.Отговаря на всички технически Nama MDB и е съвместим с всички съвместими МДБ търговски устройство. Хардуерен интерфейс идва с кабели,ръководство за потребителя и простучал на потребителя. До осем (8) съвместими устройства MDB могат да бъдат приложени към един МДБ-интерфейс RS232. Програмен интерфейс е удобен за потребителя.

Този адаптер е предназначен за преобразуване на вендинг машина протокол MDB за RS-232 протокол. Адаптер работи като роб в дома на системата за управление. Капитанът може да бъде всяка система за управление, поддържа RS-232 серийна комуникация, например КОМПЮТЪР.

Описание

Този адаптер е предназначен за преобразуване на файла MDB купюроприемник (БА) и MDB монетоприемник (копие) протокол за RS-232 протокол. Функции IU като роб в дома на системата за управление. Капитанът може да бъде всяка система за управление, поддържа RS-232 серийна комуникация, например КОМПЮТЪР.

Операция:

Master и slave комуникация на базата на основни въпроси и отговори роб. Капитанът изпраща запитване за състояние (или екип) в IU IU и отговаря за изпращане на текущото състояние. Типичен отговор IU на искането на учителите (анкета) се състои от заглавна част и байт данни. Ако не ба или CC активност, състоянието на един байт, само заглавието. Когато IU получава данни от ба или на СС, той изпраща на заглавната част, последвано от байт данни в отговор на искане на статут на магистърска степен. Капитанът винаги трябва да интервю (на заявка) IU. Ако IU не получава заявка от съветника в предварително определен интервал от време или Iu не признава капитанът на съобщения 10 пъти подред, това ще попречи на БА и приемане от НК. При включване на хранене, прием на БА и СС потиска.

Какво е MDB и защо ли МДБ-интерфейс RS232 ?

IBC е съкращение от "Multi-падане на автобус" и е протокол, разработен вендинг машина индустрия. "Мулти-шина" (БДМ) протокол не е съвместим със стандарта RS-232 протокол на КОМПЮТЪРА и, следователно, хардуерно-софтуерен интерфейс е необходима. MDB-RS232 в контролирани от микропроцесор хардуер интерфейс с вградена фърмуер, който превръща протокол MDB към RS232 протокол, както и извършва необходимите преобразуване на напрежение. MDB-RS232 интерфейс улеснява изискванията на изборите като по този начин позволява на един и същ компютър, за да изпълнява други задачи.

Връзка В MDB купюроприемник,валидатора монети,безналични устройствоТип Штепсельной Вилици САЩ PlugНомер На Модела МДБ-ИНТЕРФЕЙС RS232Търговска Марка cnkioskТип ТърговскиВъзраст >8 годиниВходяща Мощност 24V

Етикети: валидатора монети, валидатора, устройство, Евтини validator монети, Високо качество на валидатора, Китай доставчици устройство.

Hodovnik1231 2018-01-06

great accessory, збс working

Dovodilov1 2018-04-10

all good

Mobiking270 2017-12-10

by. the whole box! тестирую now, until all working, new пробовать will put solution.

Напишете отзив

Рейтинг