Мъжки открит спортен топлинна бельо горещо-сухи технологии на повърхността 2017

  • Тегло На Опаковката : 0.35kg (0.77lb.)
  • Размер На Опаковката : 20cm x 11cm x 28cm (7.87in x 4.33in x 11.02in)
  • Тип На Блока : Комплект
Наличност: В наличност

SKU: b1213

лв.42.55 лв.29.79

Добре дошли в нашия магазин

Търговски мениджър ID:cn1001881892

Ние Сейко всеки детайл, всяка игла, на първа линия .......

Забележка: тези данни са ръчно измерване Грешка 1-3см чисто нормална.

за нас

Ние сме дългосрочен фокус на футбол, баскетбол, футбол, хокей и спортни стоки на фирмата, ние имаме богат опит, ние можем да осигурим индивидуално продукти за индивидуални или колективни.Имаме стабилен състав, отлични продукти, най-доброто качество на обслужване, бърза доставка, предпочитани от много клиенти.Нашите продукти могат да се изпращат до всяка държава по света, ние се стремим да бъдем вашия дългосрочен бизнес партньор, удовлетворението на клиентите е крайната ни цел, ние винаги ще се борим.

Превоз на:

Когато правите поръчка, Моля, изберете метод перевозкы пратката и да платите за поръчката, включително такса перевозкы на пратката. Ние ще изпратим на точки в рамките на 3-5 дни след като вашето плащане ще бъде завършен.

Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни пересылках подходящи за валута печалба пречиствателни времена на митническия в отделните страни, които могат да повлияят колко бързо вашият продукт е тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната. Тези допълнителни такси могат да се събират в момента на доставката. Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ за доставки.

Цената на доставката не се включва данъци върху вноса, и купувачите са отговорни за мита

Връща:

Ние правим нашето най-доброто, за да служим на нашите клиенти най-доброто, което можем.

Ние ще ти върнем ви, ако върнете детайли С в 7-дневен срок на получаване на детайли по някаква причина. Обаче, купувачът трябва да се увери, че на точки се върна, са в първоначалните условия. Ако стоките са били повредени или изгубени, когато те се връщат, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване. Купувачът трябва да се опита да подаде иск с логистична фирма, да възстанови цената на щети или загуба.

Купувачът ще бъде отговорен за таксите за доставка, за да си върне позиции.

Гаранция И Обслужване:

Купувачите могат да кандидатстват за подмяна в рамките на 7 дни от вашия получаване на продукта. Купувачът трябва да върне продукта в първоначално условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Купувачът трябва да върне продукта в първоначално условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако някоя част трябва да бъдат заменени, купувачът трябва да заплати разходите на части трябва да бъдат заменени.

Преди връщане на стоки, Моля потвърдете с обратен адрес и метод за доставка с нас. След като вие давате подробности за логистична компания, моля изпратете нас чрез проследяване на един номер. След като получим информация, ние отремонтируем или обменяем ги колкото се може по-скоро.

Стил АктивенТип На Затваряне Няма ключалкатаМатериал ПамукСлучайЕластичностХарактеристика ТоплиннаСпортен Тип РаботиНомер На Модела За-222ДейностРазмерДебелина

Етикети: повърхност, повърхност 2, Евтини повърхност, Високо качество на повърхността на 2.

Rmcneal09 2017-12-13

thank you, goods received. i like good quality. exquisite underwear, the pleasant ощуп. for a week 12.12-25.11 received ordered before. height 183, ordered thin body weight 67 size l. the push up, the little объёму великоват. dial and will be a little perfect! goods seller recommend.

Trubachev K 2017-10-29

it's good in the mind that have but very is small size. me i order for it's small and xl (in general m i'm wearing). quality is good, very small but size.

Grisha 40 2018-01-05

excellent, the season дополню check, 73кг l 186 cm height and weight

Напишете отзив

Рейтинг