САЩ/bg Безплатна доставка 110В/220V домакински хранително-вкусовата Вакуум мерки и теглилки пакетираща машина полуавтоматични за вакуум опаковане, включително чанти 10шт

  • Размер На Опаковката : 35cm x 15cm x 18cm (13.78in x 5.91in x 7.09in)
  • Тегло На Опаковката : 2.8kg (6.17lb.)
  • Тип На Блока : парче
Наличност: В наличност

SKU: b1082

лв.126.95 лв.104.10

Пакет включва: 1* вакуумна машина за запечатване 1* щуцер 1* ръководство на потребителя (на английски език) 1* стартов комплект (20cm х 26см чанти = 10шт ) високо качество + най-доброто обслужване на екипа + силни следпродажбено обслужване, независимо от това, на коя страна сте, тъй като дълго, колкото можете да плащате, ние организираме превоз за вас веднага. Ние имаме избор на преводачи за обслужване на клиенти. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние приспадане маркови магазини и Директни продажби на собственика на марката. Определя използването на чанта описание: марка: ShineYe нето:2.6 кг висока температура тиксо: Япония модел: ДС-280/2СД двигател: електрически клапан вакуум помпа отопление тел: нихромовый сплав привозная номинално напрежение: 220 v ac номинална мощност: 150 W материал на обшивка: внос на проекта ABS нетоксични номинална честота: 50 Hz, вакуум: -0.45 бар на външния вид на размер :35*14*ширина 9см проволки :4 мм, Максимална ширина на опаковката: 28см да работи така: полу-автоматичен и ръчен интеграция все още в закупуването на чанта, за да се тревожи за това? Все още скъп по цена на линии чанти и се тревожи за това?

Във връзка с появата на пресен да се поддържа кола, нека храната да свежест се удължи на 3 до 5 пъти позволя да ти купя цената на торбичката, за да спестят от 3-5 пъти Вакуум мерки и теглилки-произведено в ShineYe ShineYe ще плати най-много внимание, за да спестят всяка стотинка.

Той ще може да се помпа до всички чанти, като ин и Ян чанти и анти-статичен плик. Не ви трябват специални торби, така че можете да се сбогува с използването на специални чанта машини. Цената на чанти ще бъде много ниска. Професионално за вас, за да създадете всяка стотинка истински стоки . Тази технология е приложена за издаване на патент за изобретение. Персоналът ShineYe имат патенти на продукта.

Qingye могат да внесат свежест храни се удължи на 3 до 5 пъти

ShineYe запазват свежестта, нов живот свежа водене: блокиране на хранителни вещества, избягване на усвояване на храната, удължават срока на годност на продуктите. Здрави : намаляване на степента на окисление на мазнини , за предотвратяване на mildew хранене влага, за да се предотврати замърсяване на храните.

Той има 5 иновативни функции Qingye ДС-280/2со нека храната не е само за запазване на свежестта, както и ефективно укрепване на хранене. В силна движеща сила на силния "ядрото" бързо изпомпване, висок вакуум, и продължава да поддържа -0.45 kpa звук малки, такива като памук, по-малко от 30% от промишлеността трансформатор чист меден проводник, здрава макара 50 милиона тест, не по вина на електромагнитна помпа безконтактно, стаи, носещи живот 8-10 години, рум-безплатно

Един вакуум печат лесен за управление, бърза скорост на изпомпване и по-силен ефект запечатване. Той може да се използва в един прекрасен ден обикновен вакуум чанта, ниска цена, не изисква поддръжка, енергоспестяващ мед трансформатор, продължителна работа само 0,6 кВт / ч опаковката опаковката на продукта, е необходимо само 20-30 секунди, това може да изпомпва около 150 опаковки на ден.

С Вакуум Чанта ДаНомер На Модела ДС-280/2СОТърговска Марка ShineYeСертифициране Ул., GS,пари,CB,CE,СашоИзточник На Захранване ЕлектрическиТип Стойка / МасаДължина На Запечатването 28см

Етикети: вакуум мерки и теглилки, вакуум мерки и теглилки пакетираща машина, вакуум хранене, Евтини вакуум мерки и теглилки, Високо качество на вакуум мерки и теглилки пакетираща машина, Китай доставчици вакуум хранене.

Vasilisabogatenko 2018-04-05

super fast

Nachito Ruiz 09 2018-03-30

delivered fast, outdoor machine very useful and cool!

Luvnmyslf 2018-04-08

fast shipping. description all-match. good вакуумирует

Antonmordvinov 2018-03-29

super last brought back ordered today courier

Напишете отзив

Рейтинг