Писмо именничка на крилото и диадема комплект Короната за момичета възрастни жени и 10-ия, 15-ия и 16-ия и 18-ия, 21-ия и 20-ия, 30-ия и 40-ия на партията украса

  • Тип На Блока : Комплект
  • Тегло На Опаковката : 0.2kg (0.44lb.)
  • Размер На Опаковката : 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)
Наличност: В наличност

SKU: b514

лв.26.59

Писмо именничка на крилото и диадема комплект Короната за момичета възрастни жени и 10-ия, 15-ия и 16-ия и 18-ия, 21-ия и 20-ия, 30-ия и 40-ия на партията украса

пакетът съдържа:крилото и диадема

Подкрепяме кредитни карти,Moneybookers,visa,MasterCard,Западното връзка банков превод. Ако искате да платите чрез друг метод,моля, свържете се с нас чрез trademanager или по електронна поща.

В повечето случаи,купувачът не трябва да плащат митнически.Ние ще обявим го като подарък и най-ниската стойност, за да се избегне плащането на данъци. Но понякога в някои страни,митническия служител може да бъде строг.Ние не носим отговорност за всяко мито, моля, проверете митническа политика на собствения си място.Ако трябва да плащат митнически такси,тя е ваша отговорност собствената си страна, купувачът трябва да се оправи в тази ситуация.Ние искрено се извини за неудобството.

Ако удовлетворяетесь с нашите продукти,моля, оставете 5 стра обратна връзка. Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас преди да тръгнете на отрицателна обратна връзка.

Случай рожден ден Материал ПлатНомер На Модела A415-1 компл.Модел Писмо

Етикети: комплект за момичета, комплект, подходящ за деца, комплект за жени, Евтини комплект за момиче, Високо качество комплект, подходящ за деца, Китай набор от жените доставчици.

Matthiassven Goergen 2018-03-29

Items as described by seller. Shipping took about two weeks, recommended!

Напишете отзив

Рейтинг