Черно KAISH Санкт-затворен сингловый пикап на кутията е запечатана пикап покрива

  • Тегло На Опаковката : 0.008kg (0.02lb.)
  • Тип На Блока : Комплект
  • Размер На Опаковката : 18cm x 18cm x 3cm (7.09in x 7.09in x 1.18in)
Наличност: В наличност

SKU: b512

лв.6.22 лв.5.53

Цвят: черен (3 затворени капаци без отвори)

Материал: Пластмаса

Горната дължина: 69.8 мм

Долната дължина: 82мм

Дължина: 17.8 мм

Височина: 13.4 мм

Двата крепежни винта на разстояние от център до център): 75.6 мм

Моля, внимателно проверете размери преди да поръчате този артикул

Затворени звукосниматель покрива Х3

Плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни след търг приключи. ние ще го възможно най-скоро, след като сте платили.

Ние ще изпратим в рамките на 2 РАБОТНИ дни . Повечето от нашите стоки се доставя чрез обикновени икономика Въздушна поща без проследяване на връзки, ако искате да добавите линк за проследяване на пратката, допълнителни 4.00 долара ще за доставка. Моля, обърнете внимание на този термин, преди да купите.

Ние не приемаме съчетават доставка. Ако искате да направите заявка на едро предложения, моля, свържете се с нас, за да потвърдим първите такси за доставка.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в крайната цена или разходи за доставка. Тези такси са на купувача " е отговорност. Моля проверете с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупка.

Ние ще изпратим на адреса, който сте посочили в процеса на поръчка, а не вашият имейл адрес PayPal.

Това е международна поща от Китай по целия свят.- Нормалното време за доставка е около 10-20 работни дни, за Съединените Щати и 15-25 работни дни за други държави, моля, да се разбере, че е щедър.

Незабавно проверете вашата поръчка като само ще ги получите. Всички искове, (повредени, липсващи или неправилно точки) трябва да бъде подадена в срок от 7 дни от датата можете да ги получите.

Неизправност На Поръчката:

Ако поръчката сте получили има дефекти производство, моля, изпратете ни снимки на дефектни позиция веднага. На нас ни трябва, за да ви изпрати обратно на дефектни детайли преди ние ще изпратим вас замяна. След като получим личност детайл и да си, ние ще се замяна на път към вас.

Увреждане при транспортиране:

Проверете вашия пакет(и), преди да го вземат. Ако виждате никакви щети и/или следи от подправяне на външната опаковка трябва да се уверите, че човек доставката прави знак на такова увреждане на получаване на доставка. След като сте се уверили в бележка увреждане на получаване на доставката, кажи на водача на доставка, който откаже да се вземе повредения пакет, след което незабавно се свържете с нас. След като потвърдите с нашите на доставка, ние ще се замяна на път към вас.

Липсват Заповеди:

Ако сте получили частичен ред, незабавно да се свържете с нас. В този случай, моля, пишете ни на снимки частичен ред, който сте получили. След като потвърдите с нашите доставка на отдел., ние ще се замяна на път към вас.

Погрешно Поръчки:

Ако получите елемент, който не заявени, незабавно се свържете с нас. В този случай, моля, изпратете ни снимки на продукта, който сте получили. След като потвърдите с нашите доставка на отдел., ние ще се замяна на път към вас.

Тип Пикап яйцеТърговска Марка KAISHНомер На Модела делото пикап

Етикети: делото пикап, един звукосниматель покрива, една ролка, Евтини делото пикап яйце, Високо качество на единична сонда звукосниматель покрива, Китай единствен доставчик на спирала.

Напишете отзив

Рейтинг