Бизнес-К10 Bluetooth слушалки слушалки безжични стерео Bluetooth слушалки и микрофон Bluetooth слушалка + кутия за съхранение

  • Тегло На Опаковката : 0.18kg (0.40lb.)
  • Размер На Опаковката : 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
  • Тип На Блока : парче
Наличност: В наличност

SKU: b8473

лв.53.01 лв.40.29

Нов К10 версия 4.1 Bluetooth хендсфри слушалки безжични стерео Bluetooth на колата Bluetooth слушалка кутия + съхранение

Постижения в висока разделителна способност стерео качество: вградена Великобритания по-добър чипсет марка на КСО, което е гаранция за осигуряване на високо качество на звука. Поддръжка на разширени Bluetooth версия 4.1, поддръжка на подобрена яснота на глас чрез широколентова аудио ескорт. Основни технически характеристики: преди 6 часа в режим на разговор, 8 дни в режим на готовност, 2 часа Време за зареждане, обхват 10 метра, ултра-лек и удобен дизайн. Да се свържат до 2 уреда: можете да свържете до 2 Bluetooth устройства, като iPad + iPhone, чрез Bluetooth версия 4.1 в същото време. Лесна употреба: лекота на двойката, за да регулирате силата на звука, стартиране / спиране на музиката, да отговаряте на телефонни обаждания и да се премести песен Между 180 градуса флип група може да регулирате ъгъла, и слушалки, монтиран в дясното ухо или лявото ухо, за да предоставят на потребителите с голямо удобство.

Как да свържете вашия телефон? 1.Под шлемофона Bluetooth е изключен, натиснете и задръжте MFB в продължение на около 8 секунди, докато индикаторът за слушалки мига на червено и синьо последователно Tl влиза в търсене на държавата. 2.Включете функцията Bluetooth мобилен телефон ,натиснете бутона за Търсене на Bluetooth устройства, за да намерите слушалки,а след това щракнете върху Tl връзка. Как да се свържете две устройства едновременно? 1. Под шлемофона Bluetooth е изключен, натиснете и задръжте MFB в продължение на около 8 секунди, докато индикаторът за слушалки мига на червено и синьо последователно Tl влиза в търсене на държавата. 2. Включете функцията Bluetooth на телефона 1 Натиснете бутона за Търсене на Bluetooth устройства, за да намерите слушалки,а след това щракнете върху Tl връзка. 3. Изключване на Bluetooth на телефона 1,а след това задръжте бутона на MFB, докато червеният индикатор на светкавицата и завъртете ЛФФ слушалки 4. Отново включете Bluetooth-слушалки влиза в търсене на държавата. 5. Включете функцията Bluetooth мобилен телефон с 2,Натиснете бутона Търси Bluetooth устройства, за да намерите слушалки, а след това щракнете върху свързване. 6. Включете функцията Bluetooth на мобилния телефон 1А намерите tatgeted слушалки. А след това щракнете върху свързване. Моля, използвайте Bluetooth в близост до телефона. Разстоянието по права линия между вашия телефон и слушалки rdaches 10m без препятствия, ако тя надхвърля 10m,това може да доведе до спад на тонуса и изключване. Аксесоари за списък: 1* Bluetooth слушалки 1* USB кабел за зареждане 1* ръководство за потребителя 1* кутия за съхранение на 3* ушни втулки (3 размера)

Как да се свържете моят смартфон? 1. Когато слушалката е изключен, натиснете и задръжте бутона MFB (около 6 секунди), докато слушалката мига на червено и синьо, за да влезете в състояние на търсене. 2. Включете Bluetooth на вашия телефон, натиснете бутона за търсене устройство, Bluetooth, докато търсенето на телефон за слушалки (К10). 3. Изберете модел слушалки (К10) за свързване, свързването е успешно, индикатор за слушалки ще започне да мига в синьо. Забележка: слушалките автоматично се свързва към последно използвания устройството. Как ми се свържете две устройства едновременно? 1. Когато слушалката е изключен, натиснете и задръжте бутона MFB (около 6 секунди), докато слушалката мига на червено и синьо, за да влезете в състояние на търсене. 2. Включете функцията Bluetooth на телефона 1 Натиснете бутона Преглед на Bluetooth устройства, Търсене на слушалката (К10), а след това щракнете върху свързване. 3. Изключете Bluetooth на телефона 1 натиснете и задръжте бутона MFB, докато червена светлина да мига и изключване на слушалката. 4. Отново включете Bluetooth слушалка, за да влезете в състояние на търсене. 5. Включете функцията Bluetooth на телефона е 2, Щракнете върху търсене на устройства с Bluetooth, за да намерите слушалки (К10), а след това щракнете върху свързване. 6. Включете функцията Bluetooth на телефона 1, Намерете целевата слушалки (К10), а след това щракнете върху свързване. Използвайте Bluetooth в близост до телефона. Разстояние от телефона и слушалката е 10 метра, и няма никакви пречки. Ако можете да надвишава 10 метра, може да предизвика мускулен ще падне и ще се разбие. Въпроси и отговори: Мога ли да използвам C6 или С7 ръба на сдвояване? Да, ще използва всички с поддръжка на Bluetooth устройства, това може да се използва за YouTube или Skype? Можете да използвате видеото от YouTube и микрофони слушалки и Skype. 3. Това е номер, определен в поканата? Мъниста обяви номер на обаждащия се. Работи ли това устройство в ушите? Да, можете да се обърнете, това устройство може лесно да се приспособи към всяка едно ухо.

Тип Штепсельной Вилици USB кабелТърговска Марка gonhaaПоддръжка на Apt-x NoНомер На Модела К10Чувствителност 122dBПриложението поддържа ДаБутони За Управление ДаЧестотен Обхват 20-24000HzБезжичен Тип БлютузСъединители USB кабелФункция За мобилен телефон,Спорт,общи за слушалки за iPodПринципът На Вокализм другиСтил Ухото На КукатаБезжичен ДаДължина На Линия НямаЧип КСОС Микрофон ДаПоддръжка На Карти Памет NoВодоустойчив NoАктивно Намаляване На Шума ДаКомуникация безжиченРегулатор На Силата На Звука ДаУстойчивост 16Ω

Етикети: безжични стерео Bluetooth слушалки, Bluetooth слушалка, стерео Bluetooth слушалките, Евтини безжични стерео Bluetooth слушалки, Високо качество Bluetooth слушалка, Китай стерео Bluetooth слушалки доставчици.

Murka2410 2018-03-19

3, your money earphone worth it.

Ahmedzyanova 2018-04-04

Thank to the seller for quick delivery.

Barbie3012 2018-03-20

accurate description))))

Giviks007 2018-02-20

come goods within 17 days. отслеживался track. packaging is good. headset at a glance excellent performance. connects no problem. sound adjustable. manual included. no more time for checked. immediately bought two, seller made discount. and seller recommend.

Bhelia Vrgs 2018-03-18

is not inserted charging but works well

Напишете отзив

Рейтинг