Безплатна доставка 1PC 9SiCr стомана ръчно да умре M30*1.0/1.5/2.0/3.0/3.5 мм за използване с ритници гаечен ключ направи си САМ ръчно изработени нишки, което прави

  • Тип На Блока : парче
  • Размер На Опаковката : 13cm x 11cm x 11cm (5.12in x 4.33in x 4.33in)
  • Тегло На Опаковката : 0.365kg (0.80lb.)
Наличност: В наличност

SKU: b607

лв.25.69

Характеристики На Продукта:

1PC високо качество M30*1.0/1.5/2.0/3.0/3.5 мм за използване с ритници гаечен ключ направи си САМ ръчно изработени нишки, което прави

Спецификация: материал: 9SiCr стомана диаметър * вътрешен диаметър:30 мм технически характеристики на:M30 стъпка: 1.0/1.5/2.0/3.0/3.5 мм, 100% качество и е абсолютно ново. Висока твърдост и здрав да умре може да бъде инсталиран в Die гайковерт ръчна обработка на прежди могат също да бъдат монтирани на держателе гребенок в употреба, подходящи за формата на обработка,а не за машини за прибиране на СС, ако е необходимо метчики от бързорежеща стомана ред изберете нашата серия от бързорежеща стомана.

Пакетът Включва:

1 x метрична резба M30 плашки

Свързани Продукти:

Снимка На Продукта

Параметри на продукта за справка

Превоз на:

Когато правите поръчка, Моля, изберете метод перевозкы пратката и да платите за поръчката, включително такса перевозкы на пратката. Ние ще изпратим на точки в рамките на 7 дни след като вашето плащане ще бъде завършен.

Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни пересылках подходящи за валута печалба пречиствателни времена на митническия в отделните страни, които могат да повлияят колко бързо вашият продукт е тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски, такси, мита и данъци върху вноса в страната. Тези допълнителни такси могат да се събират в момента на доставката. Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ за доставки.

Цената на доставката не се включва данъци върху вноса, и купувачите са отговорни за мита.

Връща:

Ние правим нашето най-доброто, за да служим на нашите клиенти най-доброто, което можем.

Ние ще ти върнем ви, ако върнете детайли в продължение на 15 дни на получаване на детайли по някаква причина. Обаче, купувачът трябва да се увери, че на точки се върна, са в първоначалните условия. Ако стоките са били повредени или изгубени, когато те се връщат, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване. Купувачът трябва да се опита да подаде иск с логистична фирма, да възстанови цената на щети или загуба.

Купувачът ще бъде отговорен за таксите за доставка, за да си върне позиции.

Гаранция И Обслужване:

Ние предлагаме 1 месец безплатна подмяна. Купувачите могат да кандидатстват за подмяна в рамките на 15 дни от вашия получаване на продукта . Купувачът трябва да върне продукта в първоначално условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Ние също така предлагаме на 12 - месец безплатна услуга. Купувачът трябва да върне продукта в първоначално условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако някоя част трябва да бъдат заменени, купувачът трябва да заплати разходите на части трябва да бъдат заменени.

Преди връщане на стоки, Моля потвърдете с обратен адрес и метод за доставка с нас. След като вие давате подробности за логистична компания, моля изпратете нас чрез проследяване на един номер. След като получим информация, ние отремонтируем или обменяем ги колкото се може по-скоро.

Диаметър На Резби M30Посоката На Резби ПравоХарактеристики M30*1.0/1.5/2.0/3.0/3.5 ммТип Да умреБрой парчета 1Поле 3.0 мм, 3.5 мм, 1.0, 1.5, 2.0Материал 9SiCrБрой 1Позиция Метрични резбонарезни плашкиНомер На Модела МУ-TDM30*OD35Направи си САМ за доставки Производство

Етикети: умира умира, м3 умре, резба, Евтини умира, умира, Високо качество на M3 умира, Китай ръчно резбовани доставчици.

Irinia00 2017-11-22

perfect

Напишете отзив

Рейтинг