30 х 160А NT00C. NT00C-160А

  • Размер На Опаковката : 13cm x 7cm x 9cm (5.12in x 2.76in x 3.54in)
  • Тегло На Опаковката : 0.68kg (1.50lb.)
  • Тип На Блока : лот (30 бр./много)
Наличност: В наличност

SKU: b2735

лв.168.73

Моля, обърнете внимание, че 'заглавие' от този списък, съдържащ различни модели е да ви предложи по-голям избор. Моля, изберете препоръчително е и е оставил съобщение, когато се провери, за да се определи кои модели бихте искали!!!!

Като честен продавач, Ние посвещаваме себе си като предлага най-добрите продукти и услуги. Ние разбираме, понякога може да имате проблеми с покупката си, но всичко това, повярвайте, че ние ще се опитам възможно, за да сте останали доволни. Честна и обективна обратна връзка е много важно за нашата репутация, и ние ще бъдем много благодарни, ако можете да се свържете с нас преди да тръгнете на негативна/неутрална обратна връзка. Нека да работим заедно за решаване на проблема в най-кратки срокове.

Гаранция

1.- Една година гаранция .

2.- Ако елементът е след получаване, той трябва да бъде в рамките на 7 дни от датата на получаване за обмен на нов един (купувач трябва да върне всички оригинални и здрави елементи при повторно търговски вид).

3.- Ние доставяме безплатно ремонт на услуги в рамките на една година от датата на закупуване. За първите 1 месец, ще плащат на една страна цената на доставката( от нас до вашето местоположение); след 1 месец покупка, купувачът ще трябва да плати по два начина разходите за доставка.

4.- Един получим върнати елементи, ние ще изпратим тези, които се променят обратно възможно най-скоро.

5.- Нашата гаранция не се отнася за всички продукти, които физически повредени или в рамките на ООН нормални условия на работа в резултат на неправилна употреба или неправилен монтаж на части.

Плащане

1.- Моля, уверете се, че вашата сметка за плащане е на разположение, преди да дадете елемент.

2.- Всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни след получаване на точки. Ако наистина имате трудности с изплащането на артикул, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще ви помогнем да го реши.

3.- Ако имате конкретно запитване за подробности елемент, моля, оставете бележка на вашата поръчка.

Доставка

1.- Ние можем да кораб продукти по целия свят.

2.- DHL и FedEx, UPS, TNT EMS кит стълб Хонконг всички са на разположение.

3.- Стока ще бъде изпратена с 3 дни след получаване на плащането.

4.- Моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт прав, когато ви елемент.

5.- Можете да проследите положението на вашия продукт в сайта, и след това, като те ще бъдат изпратени.

Внос данъци и такси

1.- Вносни мита, данъци и други такси, се случи в твоята страна не са включени в цената на стоката. Тези такси, предоставена на купувача.

2.- Моля, консултирайте се с вашата държава?митническо S, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат, преди да купите.

3.- Моля, потвърди подробна информация за фактура, издадена за доставка. Например, как цената ще трябва да напишете на товарителницата фактура или как да се опише стоки и т.н...

Коментари

1.- Тъй като вашата обратна връзка е много важно за нашето развитие, ние искрено се радваме да ви оставя положителни отзиви за нас, ако сте доволни от нашите продукти и услуги. Благодаря ви много за отделеното време.

Тип Елемент БаластиТърговска Марка OKWKХарактеристики СтандартНомер На Модела СтандартПодбрани Тръба T5Фактор На Мощността На Обезщетение БезБаласт ЕлектронниНов ЧеренГаранция 60 дни

Етикети: списък, Евтини списък, 30 х 160А NT00C. NT00C 160А.

Напишете отзив

Рейтинг