Дигитален Автоматичен Lensmeter Lensometer Focimeter D903 С 5.7" Цветен Сензорен Екран Автоматичен Обектив Метър

  • Тип На Блока : парче
  • Размер На Опаковката : 53cm x 35cm x 43cm (20.87in x 13.78in x 16.93in)
  • Тегло На Опаковката : 10.0kg (22.05lb.)
Наличност: В наличност

SKU: b2672

лв.1 123.24

Често задавани въпроси: декларация: Ние пълното тест преди Всички продукти се изпращат извън. Използваме най-добрите опаковъчни материали, за да се уверите, че получаването на стоките в добро състояние. Ако печат е била счупена, отварян или отстранен, или пакет е счупен, моля да отворите пратката, да тествате вътре в съдържанието, в присъствието на хора. Отхвърляне на доставка, ако стоките са изгубени или повредени. В post office, моля, трябва да се провери теглото на теглото данни върху опаковката; обикновено пишем действителното тегло на опаковката. Отхвърли пакета, ако теглото ясно разликата. Или попитайте в пощата, за да получите закон. След като се регистрирате разписка, отвори една кутия, за да се провери съдържанието, преди да отпуснете хора, моля ви да публикувате на хората, за да се получи доказателство, ако съдържанието на разликата или счупени. Плащане

Можете да направите плащане с кредитна карта в Blife.news ескроу.

Когато направете компенсация с помощта на набирателни, парите надеждно съхранение на вашата сметка. Парите са само издадени към нас след потвърждение на доставката.

Моля, свържете се с нас по всяко време, ако някакви проблеми с плащанията. Доставка

Моля, да предоставите валиден адрес за доставка и пощенски код.

Митнически такси и брокерски такси, може би за някои страни. За да осигури на вас да получавате стоки с плащат ниски данъци, ние ще обявим стоки "проба" на ниска стойност. Ако имате всяко специално изискване, моля да ми кажете, когато правите поръчка.

Всички напрежения са подходящи за стандартни купувач, ако имате специална заявка. Гаранция:

Ние имаме резервни части за всички стоки, в рамките на гаранционния време, ако вашият продукт изведнъж не работи, първо, вие предоставяте на снимки и видео към нас, за да провери какъв е проблемът на вашия проектор, то ние ще да ви даде решения в рамките на 3 работни дни, обещават 100% безплатно за решаване на вашите проблеми. По-голямата част от времето не е нужно да изпратите обратно на вашия проектор за ремонт, ние ще изпратим резервни части и изпращане на видео към вас, за да ви науча, за да я възстанови. Ако не може да се поправи, тогава ние ще променим нова за вас, и стойността на всички разходи.

Услуги:

Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас по всяко време. Моля, свържете се ако имате някакви въпроси за плащане, подробности за продукта. Благодарим ви за вашата поръчка и Щастливи пазаруване.

Диапазон На Измерване На Цилиндъра 9.9 ДСтепента На Призма 0 ~ 15 0.01/0.12/0.25 стъпкиОбхват На Измерване Областта На 25дОбхват на ос Cylindnical Сто и осемдесетЦвят Сив БялМощност 12wос 0 ~ 180D (1Д стъпки)Добави 0 ~ ±9.99 Д 0.01/0.12/0.25 D стъпкиДисплей 5.7 инчадиаметър на обектива 20-80mmРазмери 52X34X42CMСтандарт За Качество CE и FDAОбхват 0 ~ ±25д 0.01/0.12/0.25 D стъпкиТърговска Марка СИНЬЮАНЬЦилиндър 0 ~ ±9.99 Д 0.01/0.12/0.25 D стъпкиИме На Продукта Дигитален Автоматичен Lensmeter Lensometer Focimeter D903Контактни Лещи Мек/твърд дискСтатус Нов

Етикети: focimeter, Евтини focimeter, Дигитален Автоматичен Lensmeter Lensometer Focimeter D903 С 5, 7'' Цветен Екран С Докосване Автоматичен Обектив Метър.

Peter 69 Hotty 2018-04-12

Very nice article

Joserodriguezt 2017-12-06

very good recommend and selling figment Always Contact-me

Напишете отзив

Рейтинг