Съвместими нови почистващи ножове, за Xerox wc 5016 5020 5 бр за лот

  • Тип На Блока : лот (5 бр./лот)
  • Размер На Опаковката : 32cm x 22cm x 16cm (12.60in x 8.66in x 6.30in)
  • Тегло На Опаковката : 0.8kg (1.76lb.)
Наличност: В наличност

SKU: b14696

лв.24.10

Съвместими нови почистващи ножове, за Xerox wc 5016 5020

5 броя за лот

Доставка:

Ние ще изпратим вашата поръчка в рамките на 1-3 работни дни след получаване на плащането. Ако ние не сме в състояние да направят това, съобщението ще бъде изпратено на купувача.

Ние използваме по-ниска доставка на услуги. Ако предпочитате да се използва, не са достъпни, когато правите поръчка, моля, свържете се с нас.

Китай пост въздушна поща : обикновено отнема 30-60 дни за доставка. Тя варира за различните страни. Проследяване на разположение само за някои страни, ние ще съобщението ви сайт за проследяване, ако това може да се проследи

Кратко описание: могат да се изпращат само в Съединените Щати. Обикновено отнема около 10-15 дни, за да дава. Може да се проследи в сайта на USPS

ЕМС : предлага се само за някои страни. Обикновено отнема около 10-15 дни. Може да се проследи на сайта на EMS

БДХ икономика/FedEx : обикновено в рамките на 7-10 работни дни. Може да се проследи в сайта на DHL или Федерална ехпресс

FedEx изразяват MAI l: в САЩ и Канада 2-3 работни дни. В Европа 3-5 работни дни. В други страни, моля, свържете се с нас. Може да се проследи на сайта на ФедЕкс

Срокове за доставка са посочени по-горе средното време и понякога изключение може да се дължи на различни причини – митнически закъснение, лошо време на пиковия сезон. Моля, свържете се с нас нужда от всяка помощ.

Начин на плащане:

Ние приемаме Alipay тук.

Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна набирателни плащане процесор.

Ние също приемаме PayPal T/T, West връзка - моля, свържете се с нас, за да получите детайл, ако предпочитате тези начини на плащане.

Условия:

30 дни гаранция. Купи с увереност.

Всички детайли са на 30 дни гаранция, освен ако не е посочено в параграф описание. Купувачът може да върне бракованный стоки за размяна или за връщане

Ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите, купувачът може да върне неизползван продукт за възстановяване. Пощенски разходи не се връща.

Ние ще се опитаме ни най-доброто, за да се гарантира най-добър продукт и най-доброто обслужване. В случай, че имате проблеми със сделката, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или отваряне на сделка.

Международни купувачи: вносни мита, данъци и митнически такси не са включени в крайната цена или разходи за доставка. Тези такси са отговорност на купувача. Моля, консултирайте се с вашата държава на митниците, за да се знае, че тези допълнителни разходи ще се преди закупуване на стоки.

Само Сериозен Купувач. Моля, сложи молба само ако не сте съгласни с всички по-горе условия.

Номер На Модела WC5020Търговска Марка DusunyТип други

Етикети: острието 120sr, чисто кръг, острието на заваряване, Евтини Blade 120sr, Високо качество на празен кръг, Китай нож доставчици на заваряване.

Напишете отзив

Рейтинг