Bykski на процесора блок за основателите на GTX1080Ti GTX1080 Titanium X Паскал Н-Титан-ПА-х

  • Размер На Опаковката : 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Тип На Блока : парче
  • Тегло На Опаковката : 1.5kg (3.31lb.)
Наличност: В наличност

SKU: b8140

лв.155.26

За Bykski започнахме през 2008 г., е първи клас оборудване за производство и изпитване на оборудване, повече от 60 служители, ние сме специализирани в проектирането и разработването на компютърни системи за охлаждане, след няколко години на практика, ние непрекъснато усъвършенстваме дизайна, за да подобри качеството на продуктите, Bykski марка е за потребителя на одобрение и похвала

Характеристики И Спецификации

Списък на съвместими (включително, но не ограничени до следните модели)

Учредители 1080Ti заглавие

Учредители на монитори 1080

Учредители Titanium X Паскал

Компанията Leadtek Quadro и М6000 12ГБ

Учредители наречена 1070

Блок с 0,4 микро впръскване на канал мм, всичко е създадено само за работа! Директно охлаждане графично ядро (на карта), оперативна памет (RAM) основните части на отопление от графика, за да се гарантира стабилност при овърклок.

Блок, с помощта на голям поток дизайн, дори ако е ниско издигане на помпата може да го използвате.

Блок е изработен от мед с висока чистота, и гальванопокрытие за да се предотврати окисляването и прави красиви. На горния капак, с използването на висококачествени pom материали или акрил, за да се гарантира дълъг живот и издръжливост на блоковете.

На входа и на изхода може да промени посоката безплатно, лесно изграждане на CF и на системата на огъня.

Внимание:

1.Моля, проверете графика детайл от модела на видеокартата, за да се гарантира съвместимост

2.Свързване на фитинг е показано на снимките не са включени.

3.Снимките са само за справка, ние можем да гарантираме само оперативност и съвместимост на продукти, фабриката, може да промени дизайна на продукта по всяко време на подобряване на продукта.

4.Да се забрани употребата на алкохол, съдържащи хладилни

5.Графика на инсталацията блок карти изисква определени умения и опит, тъй като видеокартата на производствените отклонения може да имат ефект върху инсталационния елемент, ние можем да помогнем на купувачите за решаване на тези проблеми, но това не може да бъде основание за връщане.

Вариант:

1.ПЛЕКСИГЛАС топ или черен топ-pom, ПЛЕКСИГЛАС(акрил) прозрачен, черен pom, POM има по-добри механични свойства, е подходящ за сериозни потребители, pom настраиваемого изграждане на модели изисква 7-14 работни дни.

2.Demon Led RGB или РБГ, за да управлява или не

По-долу е pom горния блок

Списък На Опаковки

1.Блок

2.Все още мъниче х 2

3.Силикон за смазване на филм x 1

4.Термопрокладки.

5.Винтове

Понятие За Елементите На 1.Тъй като изборът на интернет магазин, се поддържа добра комуникация, за да се отстранят проблеми, които могат да възникнат, и ако е възможно, моля, винаги проверявайте съобщението на Ели.

2.Ако имате въпроси или проблеми относно продукти или сделката, моля, свържете се с нас, ние се надяваме, че всички купувачът удовлетвореността на нашите продукти, Алиэкспресс не мога да отмени съвет е, ако купувач, като остави лошо за обратна връзка, без комуникация, моля, не се купуват в магазина ни, Благодаря за вашето сътрудничество 3.Елемент цвят се показва на вашия монитор и реален цвят не може да бъде точно същата, моля, разберете,

Приложение Графична картаУправление На Скоростта На Вентилатора Не об / минОстрието Цвят ПЛЕКСИГЛАС най-блок, с RGB led система, с РБВ система от светодиоди, черно pom топТърговска Марка bykskiНомер На Модела Н-ТИТАН-ПА-ХИнтерфейс На Храна Жак 3pinСъвместим процесор Н/ДМатериал Heatsink МедОбем На Въздуха 30CFMНа линия НямаПакет ДаТип Водно Охлаждане Мощност 1.56 WЛагер Течност КатоЖивот На Вентилатора 30000 часа

Етикети: HEP блок, bykski на процесора, Титан х, Евтини HEP блок, Високо качество на bykski на процесора, Китай Титан х доставчици.

Напишете отзив

Рейтинг