DHL безплатно като лесно риг риг жилетка easyrig Flowcine спокойна ръкохватка кардан видео оборудване за DJI Ронин-М 3 ос карданного стабилизатор

  • Тегло На Опаковката : 4.0kg (8.82lb.)
  • Тип На Блока : парче
  • Размер На Опаковката : 50cm x 45cm x 35cm (19.69in x 17.72in x 13.78in)
Наличност: В наличност

SKU: b2670

лв.771.32 лв.624.77

Спокойна ръка: скоба за Easyrig прът вътрешен размер: L4cm*W3cm*H3cm

Ако искате да го използвате с вашия собствен Easyrig,Моля потвърдете с нас преди да поръчате. PLS да се отбележи, че тази жилетка сондажни монтирам произведено в Китай. Не Швеция Easyrig. Височина жилетка не може да се регулира. Дължина на опън може да се регулира. Но на въже с дължина е ограничена, когато сте го с червена дръжка този елемент на спокойна ръкохватка , капацитет на натоварване на 1-15кг този елемент е 3-10kgs жилетка екипировка само , не са включени в спокойна ръка: това по-долу точка 8-18 жилетка екипировка само , не включени безгрижно с ръка:

Моля, обърнете внимание, че камерата и 3-аксиален стабилизатор не е включена. Има 3 варианта като цяло: Вариант 1: спокойна ръка само Вариант 2: 3-10kgs жилетка екипировка вариант 3: 8-18 жилетка екипировка

Забележка:

1. Вашият валиден телефонен номер за доставка е необходимо. В противен случай, ние можем да гарантираме доставка.

2. Нашите цени не включват вносни мита, местни данъци и такси, ДДС, или други скрити такси. Тези такси са отговорни за купувачите. Моля проверете с митниците вашата държава, преди да купите.

3. Ние изпращаме стоки на най-DHL/Fedex в САЩ, Канада, Западна Европа, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Корея, югоизточна Азия и така нататък. Кораб Рэтс-Експрес в Русия . КОРАБЪТ НА ARAMEX В БЛИЗКИЯ ИЗТОК.

Моля, свържете се с нас за уточняване на детайлите за доставка, ако сте от Южна Америка.

Гаранция

1. Ние се фокусираме върху най-доброто качество и обслужване с гаранция, разумна цена!

2. Ние предлагаме 1 година гаранционно обслужване.

(1)за малък ремонт или подмяна на малък аксесоар, ние ще изпратим аксесоар е безплатно за вас.

(2)за тежки ремонт, моля да изпратите продукта обратно, ние ще го предостави на производителя за ремонт. След като ремонтът приключи, ние ще публикуваме за вас. Това е безплатна услуга.

(3)Ние предлагаме поддръжка на продължителността на живота.

Връщане

Се върнете към пълно възстановяване (след приспадане на таксите за обработка) се предлага. Бихме искали да предложим на връщане след като получим задържан пакет, който в condiction оригинала.

В следните случаи бихме искали да се промени десния блок за вас, без всички отговорности, или връщане за пълно възстановяване включително разходите за доставка.

1. Ние доставяме грешните детайли, за да ви;

2. Онлайн Описание на продукта не е наред в момента на покупката, например регистрация на функция, която в действителност не се поддържа.

3. Ние изпращаме стоката в грешен цвят, само ако клиентът действително е посочен избор на цвета в коментара на поръчката или коментари преди това.

PLS да се отбележи, че купувачът плаща върнати такси перевозкы на стоките, разходите за доставка не се възстановяват.

Доставка

Кораб само си потвърден адрес Blife.news.

Моля, проверете вашия имейл адрес внимателно, преди да отиде, той не може да бъде променен, ако поръчката е завършена. Изпращаме в рамките на 1-4 работни дни след получили обезщетение. Нашите цени не включват вносни мита, местни данъци и такси, ДДС, или други скрити такси. Тези такси са отговорни за купувачите. Моля проверете с митниците вашата държава, преди да купите. Ние ще ви уведомим купувачи за графика на доставка, ако е извън рамките на обичайното време за доставка и да се осигури проследяване на номер както само стоки е товарел.

Полезен товар 8-18Търговска Марка JoyFotoОс стабилизатор не са включениНомер На Модела EA8-18Пакет ДаТегло 3.5KG

Етикети: инсталиране на карданного, лесна инсталация, костюм жилетка, Евтин монтаж на карданного, Високо качество, лесна инсталация, Китай тренировка жилетка доставчици.

Mamamama23 2018-03-17

As described and for the price its really good

Mitsuturbo 2017-11-16

Awesome product, very happy with the build quality.

Напишете отзив

Рейтинг