Професионален газоанализатор СО2 метър монитор детектор за газ въглероден газ детектор за качеството на въздуха CO2 монитор тестер AR8200

  • Размер На Опаковката : 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
  • Тегло На Опаковката : 1.0kg (2.20lb.)
  • Тип На Блока : парче
Наличност: В наличност

SKU: b3040

лв.300.48 лв.270.43

SMARTSENSOR AR8200 СО2 метър монитор детектор за газ въглероден газ детектор за качеството на въздуха в помещенията монитор тестер газоанализатор СО2

1. Всички стоки са с оригиналната опаковка кутии, така че да искате да защитите продукти и начин на доставка, да се избегнат щети.

2. Митнически данък: не се притеснявайте митнически данъци, ние ще обявим най-ниската стойност на резултата и да помогне на клиента да се избегне или намали данъците.

3. Продуктът съдържа батерии, поради ограничения на авиокомпанията.

4. Гаранция: всички стаи са с търговия на дребно в опаковка. и ние предлагаме дълъг гаранционен срок 2 години,в две години ще бъдат ремонтирани безплатно.

5. Начин на доставка: ако ви трябва по-бързо, можете да изберете Blife.news стандартна доставка,също така Китай пост въздушна поща !

Smart сензор за газ детектор е устройство, което открива наличието на газове в района, често като част от системата за сигурност. Този тип оборудване се използва за откриване на изтичане на газ и интерфейс със системата за управление, така че този процес може да бъде автоматично затворен. Газ Детектор, ще подаде сигнал за тревога оператори в района, където се пропуска, като им дава възможност да се измъкне. Този тип устройства е изключително важно, защото има много газове, които могат да бъдат вредни за органичен живот.

Детектори за газ може да се използва за откриване на леснозапалими, запалими и токсични газове и кислород и т.н. Устройства от този тип са широко използвани в промишлеността и могат да бъдат намерени на места като нефтени платформи, за да контролират производството на процеси и нови технологии като фотоволтаични. Те също могат да бъдат използвани в пожаротушении.

Въпреки че много от стандартни блокове на газ детектор, първоначално са били произведени за откриване на един газ, модерни многофункционални или повече газови уреди могат да се определят няколко газове едновременно. Някои детектори могат да бъдат използвани като отделни звена за мониторинг на малки площи на работното пространство, или блокове могат да се комбинират или да са свързани заедно, за да създадат система за защита.

Марката smart сензор за Цвят Оранжев вид газ-въглероден диоксид (СО2) m диапазон на измерване 350~9999PPM резолюция от 5 мг основна грешка: ±(30PPM+5% РДГ ) време за реакция: ~90 сек време за възстановяване: по-малко от 120 секунди принцип на измерване электрохимический принцип, Живот в продължение на 2 години, ниско / високо на сигнала за тревога / аларма да тревожност акустичен, оптичен двоен сигнал за тревога, можете да зададете стойност, аларма

звукът е разделена на 80 db работна температура: -10~ 50℃(с изключение на НИП 0 ~40℃) работна влажност : температура на съхранение : 0~40℃ тегло на продукта / размер: 170 г / 181*63*30 мм захранване литиево-йонна батерия от 3.7 Волта (включване) Време на непрекъсната работа >10 часа опаковка подарък кутия за опаковане на съдържанието 1бр AR8200 газ CO2 монитор

С LCD екран, или не ДаБрояч на CO2 Детектор за въглероден диоксид качеството на въздуха монитор Температури ВлагомерНаправи си САМ за доставки Електрическидетектор за течове на газ Анализатори на CO2 Търговска Марка СМАРТ СЕНЗОРТип Газ Въглероден диоксид (СО2)Основна грешка +-(30PPM+5% РДГ )газоанализатор Детектор на CO2 Номер На Модела AR8200Обхват на измерване 350~9999PPMаларма Звукова, Светлинна Аларма. Регулируема величина аларма, сигнал на звука 80 dbмонитор СО2 измерване на CO2 Разделителна способност 5 мг

Етикети: измерване на CO2, Детектор за въглероден диоксид, газоанализатор, Евтини тестер СО2, Високо качество на Детектор за въглероден диоксид, Китай доставчици на газ анализатори.

GRIZELDAMKRTCHYAN 2018-03-12

This device has a very nice screen, and seems to work well. Plastic quality is not top notch but ok. Detection time is not immediate but i suppose it is standard for this kind of sensor. Lag time is around 3-5s rising and 10-15s falling. All in one it looks a good product.

Напишете отзив

Рейтинг