Цифров DT-156 боя дебелометрия покрития метър тестер 0~1250um с вграден-в авто Ф & NF сонда + USB кабел + CD софтуер

  • Тип На Блока : парче
  • Тегло На Опаковката : 0.8kg (1.76lb.)
  • Размер На Опаковката : 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Наличност: В наличност

SKU: b2378

лв.241.04 лв.154.26

Моля, напомняне(моля, прочетете това преди да поръчате): >1, Нашите продукти са 100% оригинални , моля, бъдете сигурни за закупуване. >2, Всички продукти са с оригиналната кутия, опаковка , така че ние можем да защитим продукти. >3, продукт вершитель не съдържа батерия ,поради ограниченията на авиокомпанията. >4, предлагаме дълъг гаранционен срок 2 години ,в две години ще бъдат ремонтирани безплатно. "Мизери" и "ЦЕМ" същите продукти. Те са просто различни търговски марки.

Този компактен и удобен професионален сензор е предназначен за безразрушителен , бърз и много точен/точно измерване на дебелината на покритието. Основните области на приложение са в областта на защита от корозия. Идеален за производителя, офиси съветници & специалист, боя магазини и electroplaters, химическата, автомобилната, корабостроителната и авиационната индустрия, включително светлина и тежки машини.

DT-156 сензор подходящи за лаборатория, работилница и външно приложение. Той работи на принципа на магнитната индукция и вихровите токове принцип, зависи от използваната сонда. DT-156 използва само 1 сонда за черни и цветни метални повърхности . Сондата може да се избират ръчно или автоматично.

Пази спомена от 400 стойности и дисплей 5 статистически данни ( средно макс мин, С. Девици и брой модели в режим на работа). Той идва с CD със софтуер и USB кабел за предаване на събраните данни в компютър за по-късен анализ или за печат на данни.

Характеристики: немагнитни покрития (например, боя, цинк) На стомана и изолационни покрития (напр. боя, анодиране покрития) на не-черни метали черни метали изолиращи покрития на повърхности обикновено меню на операционната система на езика на статистиката : средно, макс, мин, С. Девици и брой четения в режим на работа, два режима на измерване : текуща и единичен режим на двете операционни/режим на работа : директен режим : препоръчва се за проста, бърза и еднократни измервания. Въпреки че не може да бъде спасен, но да държи до 80 текущите показания + 5 статистически стойности група експлоатация : позволява измерване и записване на стойностите в паметта. 4 група памет, 80 записани данни за всяка група синя подсветка на дисплея в една точка на калибриране и две точки на калибриране, независимо за всеки работен режим на калибриране на нулата 400 четения памет (80 преки и 320 група прочитания) Премахване на функция за Изтриване на текущата информация или на последната следва да изтриете всички данни и статистика за текущия режим на работа изтриване на група от данни, включително висок и нисък сигнал на определена стойност и 1 & 2 точки за калибриране и за грешки V-образна фаской по пробник за малки цилиндрични детайли изключване на автоматичното изключване на функции чрез менюто за Настройка на USB-интерфейс за КОМПЮТЪР (съвместим с Windows 98/2000/XP/перспектива/Win7), построена с високо качество на електроника отговаря на следните индустриални стандарти:

Обхват 0-1250umМощност 2*AAA батерии(не са включени)Размер 110*50*23mmНомер На Модела Сто петдесет и шестОсветени Или Не ДаТегло 100gТърговска Марка Убожество

Етикети: сензор за дебелината на покритието, дебелина на покритието, пребоядисване на дебелометрия, Евтини дебелометрия покрития, Високо качество покритие дебелина на, Китай боя дебелина на покритието габарит доставчици.

Redellaforesta 2017-11-20

work perfectly and itself with the instrument instrument case in stock!!!!! satisfied with the purchase!!!

Khalo Salah 2017-11-30

20 days arrived. elaborate packaging no harm done in running condition on recommended seller.

Напишете отзив

Рейтинг