Цифров 2 в 1 РН ORP контролер аквариум с BNC двоен дисплей електроди редокс MV СО2 О3 110В/220V

  • Размер На Опаковката : 25cm x 20cm x 7cm (9.84in x 7.87in x 2.76in)
  • Тегло На Опаковката : 1.12kg (2.47lb.)
  • Тип На Блока : парче
Наличност: В наличност

SKU: b2324

лв.276.23 лв.193.36

Вижте повече подробности тук!

Най-напреднал вид на контролера, с която той може едновременно измерване и показване на стойността на рН и окислително възстановителен потенциал (ORP), както и на други едновременно, което е в противоречие с почти всички други контролер РН / ORP. Той разполага с 2 електроди ph и редокс), които могат да бъдат заменени по всяко време, 2 верига и 2 превключващи контакти. Той може да наблюдава емисиите на СО2-завод (по рН) и озонатором (чрез стойността на ORP) в същото време. Това ви позволява да контролирате или да работите с 1 стойност във времето, ако това е необходимо, можете да използвате оборудването само на рН или само стойността на окислително-възстановителни. Той регулира нивото на ph и редокс в течности.

Просто задайте желаната рН / редокс стойности в контролер. Ако в момента се измерва рН или редокс стойност се увеличава или намалява, това отклонение се коригира. Това може да бъде направено с реле за управление на 110В / 220V изход контролер. Можете да прикачите всяко устройство 110V към него, например, камък на въздуха, Озон-О3 дои, кислороден помпа, CO2-регулатор, електромагнитен клапан и други ORP & рН устройства за управление.

Озонът генериране на устройството или озонаторы и CO2 системи представляват устройства за управление, които регулират количеството на озон и на емисиите на въглероден диоксид вода, съответно, че в голяма степен влияе на нивото на рН и филтриране на системата. Озонът е ефективно средство за защита срещу паразити и бактериални заболявания и чудесен дезинфектор вода, antipollution и дезинфектант. Системата СО2 помага на рибите, за да се освободите от стреса и вашите растения да растат, цъфтят и да имат ярки цветове.

Прилагането & Употреба:

Рыбоводный завод, производството на вино, плувен басейн (вана), лаборатория, водоподготовка, училища и колежи, цветя, за анализ на течности (рН-стойност), езера, различни индустриални файл на приложението, рыбоводства, кои, Коис, Boilere , изкуствено езеро, басейн, спа център, плувни басейни, плувен басейн, анализ на течности, орхидея порода, селекционер, коноп, за да расте и т.н.

Показване на ph и редокс-стойност (ORP) в същото време в своята LCD екран разполага с 2 сензори (pH и редокс), 2 верига и 2 превключващи контакти. Едновременно измерване на pH и ORP и контрол на други ph и ORP, свързани с СО2-завод (по рН) и озонатором (чрез стойността на ORP) едновременно регулира нивото на ph и редокс в точно течности, лесно и систематично осъществява мониторинг и контрол на pH и ORP ценности, както и други ph и ORP, свързани с управлението уреди всичко в един блок захранване конектор за CO2 и на озон соленоиди или дозиращи помпи са особено бърза реакция и лесно да се калибрира сменяеми pH и ORP електроди, не трябва да лети на целия блок одобрява строгите стандарти за качество и безопасност осигурява надеждност, стабилността на дълга и безаварийна на живот и могат лесно да бъдат транспортирани използва функцията за защита на мъртвата зона дава възможност да го монтирате на стената или да се мотае в контейнер разтвор при използване или инсталиране на разположение на 110В и 220V

Осветени Или Не ДаЦвят 110В, 220VОбхват на измерване (ORP) -1999 ~ 1999mVТърговска Марка DANOPLUSТегло Точност (рН) +/- 0.1%+0.02 РНОбхват на измерване (рН) 0.00 ~ 14.00 рНТип На Дисплея ЦифровМясто на произход Китай (Континентален)Консумирана Мощност 2 WНомер На Модела РН-803Измерване 160 Х 102 х 40 ммТип Двойна контролер аквариум ph и ORPТочност (ОРП) +/- 5мвДисплей двойна 4 led, dual дисплей за четене

Етикети: О3, СО2, CO2 лазерно гравиране рязане, Евтини О3, Високо качество на СО2, Китай СО2 лазер за гравиране рязане на доставчици.

Miheev 68 2017-12-21

Very fast delivery, product is fine

Love A Lot7490 2018-03-13

thank you for delivery, arrived all in 100% conditions according description. im really very satisfied.

Abu Benadem 2018-03-15

it all. отпишу настрою as.

Viktor Rad4enko 2017-10-25

chegou em um less mês! muito bem packed and não foi tarifado.

Напишете отзив

Рейтинг