занаяти 5д диамантена живопис,вълк,животно,цвете,снимка на кристали,с квадратно,пълно,занаяти,природа диамантена бродерия,диамантена мозайка,3D изкуство

  • Тип На Блока : парче
  • Размер На Опаковката : 50cm x 8cm x 8cm (19.69in x 3.15in x 3.15in)
  • Тегло На Опаковката : 0.5kg (1.10lb.)
Наличност: В наличност

SKU: b2248

лв.27.30 лв.14.46

детайли на продукта

занаяти 5д диамантена живопис,вълк,животно,цвете,снимка на кристали,с квадратно,пълно,занаяти,природа диамантена бродерия,диамантена мозайка,3D размера на арт:25х30см ,20х25см,30х40см,35x45cm

произведение по следния начин.

Уважаеми, обърнете внимание! Продава диамантени картини полуготови продукти не включва рамка!

Продават Диамант живопис материал, смола, цялата мозайка модели пробити с катран диаманти, основната карта с лепило фото хартия. Продажба на диаманти картина се продава без проблеми с качеството не се връщат. (Например: продуктът Не е същото и с картинки, не представете си идеалният размер на продукта не се вижда, има дефектни и т.н. не са проблем на качеството). Продукт размери, посочени в описанието на продукта смола тренировки за професионална фабрика в масово производство, но също така и малки, има неизбежно повреден тренировки, Благодаря ви за вашето разбиране! С катран Диамант ще бъде по-голям с повече от 30%, по-малко сондажи явление обикновено не се появяват, моля, бъдете сигурни за закупуване.

[Живопис комплект само Диамант]

1. Достатъчно смола диаманти.

2. Модел А4 чертежи във формат HD (включително чертежи, таблици с цветове)

3. Използва се за рязане на ГУМЕНИ детайли пинсети, пластмасова тава.

[DIY производство Диамант живопис стъпки]

1. Отворете кутията и провери Диамант привличане на специални инструменти.

2. Разгледай цвета на диаманта, смола, подредени по реда на кодиране.

3. Да разкрие лента фигура по-горе, ще видите много символи, свързани с цветови кодове.

4. Според съответния цвят скоба съответните смола инкрустирани с диаманти.

5. Предположих, че един вид смола диаманти един набор приключи по-бързо.

6. За да създадете перфектния диамант живопис, рисунки да събере на едно място всички символи на ред не трябва да остане остана диамант.

7. За намаляване на добрата фигура в чертежите, прекарват сортиран масив е приложен към равнината на материала по-горе.

8. Заплитания нужда от апартамент срещу подредено, да няма пукнатини.

9. след добра битки, а останалата част за разликата в лепило подходящи символи на диаманти.

10. За завършване на добър диамант фигура, да го поставите в своя избор на подходяща структура (в ресторанта не осигури основа).

[DIY живопис предпазни мерки Диамант]

1. Линк преди операцията.

2. Ако не знаете, какъв цвят да се използва, моля, консултирайте се с таблицата цветове.

3. Събрани фигура смола Диамант трябва да вземат точка във вътрешността на линията на границата, а след това се режат на парчета, за да се осигури обща ефект.

[Съвети]

1. Смолата на диаманти, негодни за консумация, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като гълтането.

2. Чертеж трябва да бъде чиста, в противен случай, адгезионная сила не се влияе. Ако има залепване на калта може да повлияе върху тях с ниска температура на твърдо желязо.

3. Диаманти остават отпечатъци от стягане на венците.

Материал СмолаОклейка Размер ПъленВъншната Опаковка Цветни КутииРамка Noкомплекти вътрешни детайли частици смола, тъкани, картини, щипки, плочаСтил ЕвропаТема Природа СерияНачин На Опаковане Платно Навитиразмера на диамантаУпотребаТърговска Марка KUFWKEYТип пълен диаманти бродерияТип Дизайн Домашни любимциФорма На Диамант Площпоръчка ДаИзползват Предмети От Бита/ДекорацияФорма ЕдинТип Тъкани ПамукРазмер 20x25cm, 25x30cm, 30x40cm, 35x45cmМатериал от диаманти смола кабошонБрой цветове 30-45детайли Пълен смола диаманти с участието на

Етикети: занаяти 5д диамантена живопис, 5д е диамантена живопис, диамантена мозайка, Евтини занаяти 5д диамантена живопис, Високо качество на 5д диамант живопис, Китай е диамантена мозайка.

Напишете отзив

Рейтинг