40-пинов плосък кабел жена завършва (CableMaker) 10cm с един 40-пинов ленти за Aduino

  • Тегло На Опаковката : 0.05kg (0.11lb.)
  • Размер На Опаковката : 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
  • Тип На Блока : парче
Наличност: В наличност

SKU: b9899

лв.3.20 лв.3.04

40-пинов плосък кабел жена завършва (универсални) с дължина 10 см

Ние наричаме това "CableMaker", защото можете да го използвате, за да направите много различни кабели.

Това е много полезно нещо, защото може бързо да се откъснете секции с различен брой кабели. (Кликнете върху "увеличаване на изображението", след това преместете курсора в горния десен ъгъл, за пример). Те се свързват директно на екрана на устройството . След това те могат да се използват за свързване на до много многоконтактных устройства, като релейни платки, ултразвукови сензори, датчици за движение и т.н.

Съвет:използвайте е тук, нашият щифт ленти, за да направите всеки край в мъжки PIN. Вилици спретнато в макетной платка, Ардуино, изход и т.н.

Безплатно: един 40-болт щифт ленти с всеки кабел!

Цветове отиват в стандартната последователност стъкло colorcode така че е лесно да организираме всичко. Има 4 комплекта от по 10 кабели в кафяво-черно (от 1 до 10) seqeunce.

Или просто да скъсате с отделни кабели за използване като прыгунков.

Крайният Тип Мъже 40-пинов плосък кабел жена завършва (CableMaker) 10cm с един 40-пинов лентиТип Захранващ кабел dc Приложение Потребителска ЕлектроникаТърговска Марка JYMANUALЖенски Тип На Края 40-пинов плосък кабел жена завършва (CableMaker) 10cm с един 40-пинов лентиНомер На Модела 40-пинов плосък кабел жена завършва (CableMaker) 10cm с един 40-пинов ленти

Етикети: за кабел, Ленти, полагане на кабел, Евтини за кабел, Високо качество на ленти, Китай полагане на кабелни доставчици.

Напишете отзив

Рейтинг