Маркера контролер 2210A 20А MPPT Соларни такса 12 в 24 в LCD EPEVER регулатор MT50 безжична Bluetooth връзка с КОМПЮТЪР мобилно приложение

  • Тип На Блока : парче
  • Тегло На Опаковката : 1.8kg (3.97lb.)
  • Размер На Опаковката : 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Наличност: В наличност

SKU: b8747

лв.142.21 лв.129.42

Маркера контролер 2210A 20А MPPT Соларни такса 12 в 24 в LCD EPEVER регулатор MT50 безжична Bluetooth връзка с КОМПЮТЪР мобилно приложение

Трейсер-серия се основава на общите положителен дизайн и усъвършенстван алгоритъм MPPT функция за управление с LCD-дисплей в работно състояние, този продукт е артистична, икономичен и практичен.

Алгоритъм MPPT функции за управление, във всяка ситуация, продукти от тази серия могат бързо и точно проследяване на най-добрите точка на максимална мощност (MPPT) за фотоволтаични масив, с цел получаване на максимална слънчева енергия във времето, което значително повишава енергийната ефективност. Има функция Dual дисплей: местна LCD-панел или дистанционно измерване (необходим е допълнителен MT50). С интерфейс комуникационен протокол Modbus и, което е много удобно за клиентите, за разширяване на обхвата на приложение и мониторинг в различни области, като например базова станция радио, система за домашно, системи за улично осветление, пустинята на системата за наблюдение и т.н.

Всичко е кръгла електронен самодиагностика на неизправности функции и разширени функции за електронна защита, може по-нататък да се избегне увреждане на компонентите на системата, причинени от грешки инсталирането или сривове на системата.

Характеристики:

1. Предварителна максимална сила за точка за проследяване на технологии (мощност), с ефективност, не по-малко от 99,5%.

2. Висококачествени компоненти, подобряване на производителността на системата, с максимална ефективност за преобразуване и до 98%.

3. Ултра-бърза скорост на проследяване и гарантирано проследяване на ефективността.

4. Точно распознавая и проследяване на няколко точки за хранене.

5. Надеждна автоматична функция за ограничаване на максималната входната мощност на PV, гарантира липсата на претоварване при всякакви обстоятелства.

6. Широк работен диапазон на напрежението МЧП.

7. 12/24V автоматично откриване на напрежение на системата.

8. LCD-панел дизайн дисплей, динамично показване на оперативни данни на инструмента и работно състояние.

9. Многократно контрол на натоварването режими: ръчно управление, светлина за ВКЛЮЧВАНЕ/ИЗКЛЮЧВАНЕ, светлина на+таймер и режим на тестване.

10. Поддръжка на 3charging предпрограммирует опции: - запечатани, гел, залята.

11. Функция температурна компенсация на батерията.

12. Статистика в реално време за енергийна функция.

13. С помощта на гуми комуникация RS-485 интерфейс Modbus протокол за комуникация, тя е на разположение да отговарят на различни изисквания за комуникация в различни ситуации.

14. Достъпни за мрежов модул (кожа eBox--01)с протокола TCP или UDP/TCP за реализиране на връзка с интернет.

15. Достъпни за наблюдение на персонален КОМПЮТЪР и външно устройство за показване на връзката като MT50 и така нататък, да извършват в реално време проверка на данните и настройките.

16. Поддръжка на софтуерни актуализации.

Електронни защити:

• ПВ защита от переполюсовки

ПВ токовой защита аларма ДаПВ защита от късо съединение ДаПВ защита от переполюсовки ДаДисплей LCD дисплейМакс ПВ на Лос. вход 100VПроизводител EPSOLARЗащитата от Презареждане на батерията ДаТърговска Марка EPSOLARНоминално Напрежение 12V/24VНомер На Модела Tracer2210AФункция Регулатор 20A MPPT Соларни зареждане на 12V 24VМаксимален Ток 20АПриложение Контролер За Осветление,Контролер На Слънчевата Система,Контролер, Зарядно,Работи Слънчева Станция,Контролер На НапрежениетоЕфективност не по-малко от 98%Напрежение на системата 12V/24V автоматично

Етикети: Трейсер 2210A, контролер за зареждане на 12V, контролер за заряд, Евтини маркера 2210a, Високо качество на контролер за зареждане на 12V, Китай слънчев контролер таксата доставчици.

Oliviergregoir 2018-03-27

highly recommend product and saller.. well packed..fast delivery... Indian custom took 20$ extra. So shipping and Custom makes product costly to use in India. but Product is very nice..

Roguespear Ph 2018-01-31

nice quality product. excellent communication and support by seller

Напишете отзив

Рейтинг