Приемник FrSky L9R дълги приемник диапазон (от 9/12ч без телеметрия) с FPV мультикоптер приемник

  • Тегло На Опаковката : 0.2kg (0.44lb.)
  • Размер На Опаковката : 4cm x 5cm x 6cm (1.57in x 1.97in x 2.36in)
  • Тип На Блока : парче
Наличност: В наличност

SKU: b9201

лв.59.28

Приемник FrSky L9R дълги приемник диапазон (от 9/12ч без телеметрия) с FPV мультикоптер приемник

В приемника L9R (9/12ч без телеметрия Далечния приемник).

Разширяване обхвата на вашата система от FrSky 2.4 Ghz с тази L9R дълги приемник диапазон. Този приемник ще ви даде до 3x обхват на стандартния V8 или серия D и 2x обхват X серия.

Характеристики

Допълнителни канали: 1~9 канален от обичайните изходи на канал, 1~12ч от sbus порт.

С RSSI изход: аналогов изход за напрежение (0~3,3).

Повече работен обхват: до три пъти в работния диапазон за V8 или серия D.

Спецификация:

Размер: 46.25x26.6х14.2 мм (Д х Ш х в)

Тегло: 19gm

Антена: антена PCB

Брой на каналите: 1-9 канален от обичайните изходи на канал, на 1-12ч от sbus порт

RSSI изход: аналогов изход за малките (0-3.3)

Диапазон на работното напрежение: 4.0-10Б

Работен ток: 100 [email protected]

Работен Обхват: Прибл. 2 пъти Х-серия приемници

Съвместимост:

FrSky х-серия на модула (xjt) и т.н. В режим на LR12 (превключвател 1 е изключен, превключвателят 2 е включен)

FrSky Таранис X9D и т.н. в режим на LR12

Приемник L9R не работи с FrSky B8, Д8, D16 режим.

Забележка: L9R има свързват протокол, който се различава от серията X - плюс аварийна е последният сигнал по подразбиране, така че потребителят трябва да гарантира, за да се установи безотказност на работа като предпочитана. Аварийна не може да бъде посочен в Тексас, така че инструкциите трябва да се отнася съответната информация.

1* приемник L9R

Внимание преди да поръчате:

Безплатна доставка по подразбиране за китайски регистрирате въздушна поща , която осигурява скорост не е стабилен, понякога няколко дни да достигне силата си, понякога се нуждаят от повече от два месеца, Моля потвърдете я!

Ако имате нужда от по-бърз и надежден начин за доставка или спешно моля, изберете експрес !! Този консенсус е минимално уважение към нашата сериозна работа, защото никое тяло не може да контролира въздушна поща скорост доставка!

****

Ние не сме добре дошли и да се противопоставят на злонамерени купувачи, които купуват, и да знаете въздушна поща за доставка недостатък , както и отваряне на забавяне на спорове, целите, за връщане на средства и безплатно получаване на продукти. За тези купувачи, след като намери вървят в черен списък на името, никога не си сътрудничат!

***** Повечето елементи ще бъдат изпратени в рамките на 1 до 4 работни дни .Не забравяйте да оставите телефонен номер при попълване на купувача информация. За да ви осигури получите на минимален данък, пратката ще бъде изпратена като подарък и да направите един малък митническата стойност(например, $5), купувачите носят отговорност за всякакви митнически такси и ДДС е начислен. ( Моля, оставете mesaage ако имате специално изискване. ) Моля информирайте международната доставка е силно зависи от местните обичаи и пощенските услуги. Сайт chinapost Въздушна поща обикновено е под 18 - 35 работни дни за повечето страни в Европа,30 -40+ работни дни на Руската Федерация, Бразилия, Южна Америка .Време за доставка зависи от дестинацията и други фактори, ние не можем да бъдем отговорни за забавяния, причинени от съобщение в местния пощенска услуга или на международните митнически проверки.

Вид Пластмаса PEНомер На Модела L9RТехнически параметри Цена 2Дистанционно Управление На Периферни Устройства/ Дистанционно УправлениеRC част & РДЦ ПредавателиИнструмент За Доставка другиИзползват Колите & Дистанционно Управление ИграчкиТърговска Марка SKYAREAЗадвижване на четирите колела атрибути другиАктуализация На Части/Аксесоари другиЗа Тип Превозно Средство СамолетиМатериал Пластмаса

Етикети: Rover кола и шофьор Range, приемник на компютъра, приемник на IPTV, Евтини range Rover кола и шофьор, Високо качество на приемник за компютър, Приемник Китай доставчици на услуги, IPTV.

Noraherickson700 2018-01-25

воронежа up to 12 days. item matches the description. the shop responsible. recommend

Urfan 84 2017-12-13

perfecto y fast.

Rufalo20 2018-03-27

Thanks for the fast delivery to the UK. Fantastic service.

Напишете отзив

Рейтинг