Нов 10л резервоар за вода със засаждането на съоръжения струват на въглеродни влакна за помпа спрей селското стопанство Drone мультикоптер гексакоптер

  • Тип На Блока : Комплект
  • Тегло На Опаковката : 2.8kg (6.17lb.)
  • Размер На Опаковката : 46cm x 35cm x 26cm (18.11in x 13.78in x 10.24in)
Наличност: В наличност

SKU: b1300

лв.325.40

За Доставката:

Ние обикновено ще изпратим детайл от купувачите като подарък на по-ниска стойност, когато сте избрали Икономична доставка с проследяване номер ,за да се избегне плащането на данъци ' s купувача.

Ние decleare 100% от действителната стойност на търговския сметка за митническото оформяне, Ако сте избрали ускорена доставка. Моля, потвърдете дали това е добро за вас или не.

Ако трябва да се подценява моля, излезте messege да ни каже, колко ще работи.

Данък е deterdmined купувача обичай не от нас,от различни страни за различни данъчна ставка. така че ако някой данък, а след това купувачът ще трябва да се хванат за това.

Ако по причина, включително "отказват да подпише за пакет" или "отказват да плащат данък" или "причина стълб на страната на купувача" и така нататък.купувачът трябва да поеме всички загуби. Ние отговорен за

отговорността да се запази пакет напуска Китай гладко, само като стока да напусне Китай, а след това купувачът ще се грижи изцяло отговорност. Забележка: 1. Земеделие търтеите и пръскане на кардан / част от система за обработка на 7-10 дни, специални обстоятелства трябва да се удължи периода на засаждане, ще се свържем с клиента 2. Поради постоянно усъвършенстване и обновяване, често на малки промени и подмяна на части, без предварително уведомление на продукта включва: - 20 * 17 * 370 въглеродни тръби х 4 - 20 * 17 * 500 въглеродни тръби 2 х - чай х свързване на 4 - резервоар за вода с лампа х 4 - шаси лампа х 4 - резервоар за вода-1 бр батерия да се определи плоча х 1 - амортисьорите гъба х 4 - воден резервоар крепежный винт комплект х 1 Закупите описание: За удобство на доставка, продукт полу-сглобени състояние, след получаване на стока просто винт винт може да бъде инсталиран, централен отвор на инсталацията виж по-горе, в съответствие с дупка винт винт може да бъде. Продуктът е потребителски продукт, когато се продава никакви проблеми с качеството, не се връщат.

За Тип Превозно Средство СамолетиИзползват Колите & Дистанционно Управление ИграчкиМатериал МеталЗадвижване на четирите колела атрибути АссамбляжДистанционно Управление На Периферни Устройства/ МоторRC част & РДЦ Основни ОсТехнически параметри Цена 2Инструмент За Доставка РязанеАктуализация На Части/Аксесоари РамкаТърговска Марка Х-ФЛАНЕЦ ТВОРЧЕСКИ ПОГЛЕД

Етикети: резервоар-беспилотник, шаси от въглеродни влакна, шасито, Евтини танк беспилотник, Високо качество на шаси от въглеродни влакна, Китай десантен доставчици.

Bachxuki35 2018-03-05

thanks

Напишете отзив

Рейтинг