Panlongic усукване дръжки зала на дроселовата 100А 5000ВТ обръщане на PWM dc двигател скорост контролер 12V 24V 36В 48V плавен старт спирачка

  • Размер На Опаковката : 10cm x 20cm x 10cm (3.94in x 7.87in x 3.94in)
  • Тегло На Опаковката : 0.6kg (1.32lb.)
  • Тип На Блока : парче
Наличност: В наличност

SKU: b801

лв.241.02 лв.156.66

1522067690235680

10-50В 100А 5000ВТ програмируем обръщане на двигател за постоянен ток с регулатор на скоростта PWM hho за управление на 12V 24V 36В 48V напред обратната ключ

Характеристика на продукта: по-голям ток, максимален ток до 100А, постоянен ток до 60А. Обръщане на управление на двигателя, двоен контрол на реле, може да издържи по-висок ток. Програмирана за извършване на последващи разширения. Мек старт за намаляване на голям ток на шок. Спирачки след изключване на захранването. Управление на скоростта на двигателя на усукване дръжки на газ.

Технически Спецификации :

Изисквания към захранването: DC 10-50В

Номинален ток: 60А (Максимален изходен ток: 100А)

Честота: 15khz

Контрол на мощността на двигателя на: 0.01-5000ВТ,

12V: 1200 W(Max), 24: 2400 W(максимум) , 36В: 3600 W(максимална), 48V: 4800W(Макс.)

Ток в режим на готовност: 0,01 и

Обхват на регулиране: 0-100%

Контролер размер: 145 х 78 х 38 мм

Как да използвате: има един ключ на контролера. Това е ключа за захранване. Захранването, регулатор на хранене. Превключвател на мощност, двигателят ще се забави. Превключвател за обръщане на усукване, "Ф" напред, "Р" обратно. Когато се завърти с ръка педала на газта, двигателят ще се ускори.

Пакетът включва:

1 х контролер обръщане на скоростта на двигателя за постоянен ток

Моля, вижте снимките за повече информация.

Какво е PWM?

Широтно-импулс модулация (PWM) - това е метод на модулация, използвани за кодиране на съобщения в пулсиращ сигнал. Въпреки, че този метод на модулация може да се използва за кодиране на информацията за пренос, нейната основна цел-ви позволяват да контролирате захранване на електрически устройства, особено за инерционных товари, като например двигатели.

Средната стойност на напрежение (ток) се сервира на товар се осъществява чрез завъртане на ключа между източника на захранване и натоварване и в бързи темпове. Колкото по-дълго премина в сравнение с off периоди, толкова по-висока е общата мощност, се сервира на натоварването.

PWM честота на превключване трябва да бъде много по-високи от това, което ще се отрази на натоварването (устройство, което използва силата), а след получения сигнал се възприема натоварването трябва да бъде колкото е възможно по-гладко. Обикновено преминаването трябва да се извършва няколко пъти в минута, електрическа готварска печка, 120 Hz честота, регулатор на яркостта на осветителното тяло от няколко килохерца (khz) до няколко десетки khz за задвижване на моторни десетки и стотици khz, усилватели на звука и захранването на компютъра.

Терминът скважность описва стойност 'на' време на редовен интервал или период от време; нисък коефициент на запълване отговаря на ниска мощност, защото захранването е изключено по-голямата част от времето. Работният цикъл се изразява в проценти, 100% изцяло.

Основното предимство на PWM се състои в това, че губи мощност в превключващи устройства е много ниска. Когато прекъсвач е изключен, там почти няма течения, а когато той е включен и силата се предава в натоварването, почти липсва спад на напрежение на ключа. Загуба на мощност, като продукт на напрежение и ток, така че и в двата случая е близка до нула. PWM също така работи добре с цифрово управление, които по силата на тяхното включване/изключване на природата, можете лесно да инсталирате необходимия работен цикъл.

Номер На Модела 100А-НТТип На Двигателя Dc двигателТърговска Марка PanLongIC

Етикети: контрол на скоростта на двигателя за постоянен ток PWM, регулатор на скоростта на двигателя 12V, скоростта на въртене на двигателя за постоянен ток, Ниска скорост на двигателя dc PWM, Високо качество на регулатор на скоростта на двигателя 12V, DC Китай доставчици на оборотите на двигателя.

Ostapenko Nvrsk 2018-01-21

Peforms well at all voltages,regenerative break switch is impressive, fwd rev switch will come in handy for adult trike application. Thank you! See you soon

Zanthoff 2018-03-20

On photo handle has F/R switch and separate switch is ON/OFF. In item that I received handle has ON/OFF switch and ceparate switch is I/0/II. That's not what I needed.

Напишете отзив

Рейтинг