20.5*13.9 см интересни водолаз гмуркане етикети автомобили етикети черен/сребрист С7-0007

  • Тегло На Опаковката : 0.01kg (0.02lb.)
  • Размер На Опаковката : 25cm x 20cm x 1cm (9.84in x 7.87in x 0.39in)
  • Тип На Блока : парче
Наличност: В наличност

SKU: b2264

лв.5.43 лв.3.26

20.5*13.9 см интересни водолаз гмуркане етикети автомобили етикети черен/сребрист С7-0007

Прилагането на етикети е много лесно, за няколко минути.

Вашият стикер се състои от 3 части:

Хартиен Субстрат Етикети Ясна Прехвърляне На Лентата

1 Почистете повърхността, където стикер ще има.

2 бавно свали хартиен субстрат, като се уверите, че вашата стикер остава ясно предаване на лента. Ако вашата стикер повдига с бек, кликнете върху хартиен субстрат се отклони от него, докато той остава остана на предаване на лента.

3 след Като вашата стикер се отстранява от субстрата, линия и монтаж на стикер на повърхността, към която тя ще се прилага.

4 да използвате кредитна карта, за нанасяне на паста с един удар факел, или нещо подобно, за да се изгладят стикер, като се уверите, че тя напълно се придържа към повърхността.

5 внимателно и бавно извадете предаване на лента от своя етикет, като се уверите, че вашата стикер остана на повърхността. Ако видите част от етикет не освобождава от предаването на лента, натиснете я обратно на повърхността и повторете процеса.

Доставка:

1.Китай Обикновена Малък Пакет Плюс. Китай Препоръчано Писмо На Въздуха.Доставка по време на празниците или поръчка може да бъде по-дълго от обичайното време. Моля, добавете още 5-10 дни, като задържане.(Когато купувача поръчка на по-малко от $7. Искаме Китай обикновена малък пакет плюс. Това не е в друг уеб сайт, може да поиска информация за проследяване. Като цяло, може да достигне от 20 до 60 дни.) За нас, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време преди и след вашата покупка, ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента. Ние подкрепяме нашия ангажимент с отлично обслужване, 100% пълен парите обратно гаранция за удовлетвореност на клиентите. Заявление С Доверие!

Опаковка Не Са ОпакованиИмето На Модела С7-0007Поставянето На Стикер Цялото ТялоДизайн КарикатураМодел Фигура.Височина На Продукта 13.9cmДиаметъра На Продукта 0cmШирочина На Продукта 20.5cmДължина На Продукта 0cmТип На Стикера На Лепилото Категория ЕтикетиТърговска Марка YJZTВид На Материала ВинилТип Елемент ЕтикетиТип Стикер Моделът

Етикети: стикер злато, стикер, къщата стикер, Евтини етикети злато, Етикети високо качество, Китай стикер дома доставчици.

Vasya Mer 2018-03-30

ok

Samueletsuzanne 2018-03-26

ok!!

Напишете отзив

Рейтинг