25N06 TO252 SUD25N06-45Л

  • Тип На Блока : лот (50 бр./лот)
  • Размер На Опаковката : 13cm x 7cm x 9cm (5.12in x 2.76in x 3.54in)
  • Тегло На Опаковката : 0.2kg (0.44lb.)
Наличност: В наличност

SKU: b9986

лв.21.69

Като обърнете внимание, че 'заглавие' от този списък, съдържащ различни модели е да ви предложи по-голям избор. Да се направи избор, е желателно една \\u0026 остави съобщение, когато се провери, за да определите кой модел искате !!!!!!! !!!!!

Как може продавач, Ние посвещаваме себе си като предлага най-добрите продукти \\u0026 услуги. Ние разбираме, че понякога имате проблеми с покупката си, но всичко това, като ме накара да повярвам, че ние ще се опитам възможно, за да сте останали доволни справедлива и обективна обратна връзка е много важно за нашата репутация, и ние ще бъдем много благодарни, ако можете да се свържете с нас преди бригада отрицателен / неутрално мнение. Нека да работим заедно за решаване на проблема в най-кратки срокове.

гигант

1. - Една година гаранция .

2. - Ако елементът е след получаване, той трябва да бъде в рамките на 7 дни от датата на получаване за обмен на нов един (купувач трябва да върне всички оригинални и здрави елементи при повторно търговски вид).

3. - Ние доставяме безплатно ремонт на услуги в рамките на една година от датата на придобиване за първи път на 1 месец, ще плащат на една страна цената на доставката (от нас до места) .След 1 месец покупка, купувачът ще трябва да плати по два начина разходите за доставка.

4. - ние се върнатите предмети, ние ще изпратим тези, които се променят обратно възможно най-скоро.

5. - Нашият гигант не се отнася за всички продукти, които са физически, или в рамките на ООН нормални условия на работа в резултат на неправилна употреба или неправилен монтаж на части.

Плащане

1. - и двамата моля, уверете се, че вашият платежна сметка на разположение, преди да дадете елемент.

2. - Всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни след като получите стоката, Ако наистина имате трудности с изплащането на артикул, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще ви помогнем да го реши..

3. - Ако имате конкретно запитване за подробности елемент и, моля, оставете бележка на вашата поръчка.

Доставка

1. - Ние можем да натоварим продукти в целия свят.

2. - DHL и FedEx, UPS, TNT EMS кит, Хонг конг пост всичко на разположение.

3. - Стоката ще бъде доставена с 3 дни след идентификатор на плащане.

4. - и двамата моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт прав, когато ви елемент.

5. - Можете да следите ситуацията вашия продукт на сайт след като са попаднали на вън.

Внесените данъци или такси

1. - вносни мита, данъци и други по-рано се е случило в твоята страна не са включени в цената на стоката тези канали се получават за сметка на купувача..

2. - и моля, консултирайте се с вашата държава митниците офис, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще се преди да си купите?.

3. -. Не потвърди подробна информация за текстура на доставки, например, как цената ще трябва да напишете на товарителницата фактура или как да се опише стоки и т.н ...

Коментари

1. - Как вашата обратна връзка е много важно за нашето развитие, ние искрено се радваме да ви оставя положителни отзиви за нас, ако сте удовлетворяетесь с нашите продукт и обслужване, много ви Благодаря за отделеното време..

Работна Температура СтандартТип СтандартТърговска Марка KEEZELСъстояние НовРазсеяни Мощност СтандартНомер На Модела СтандартЗахранващо Напрежение СтандартПакет СтандартПриложение Стандарт

Етикети: Интегрални Схеми, Евтини Интегрални Схеми, 25N06 TO252 SUD25N06 45Л.

Напишете отзив

Рейтинг