Винил въглеродни влакна етикети на кожата на кутията гвардия за Нов Асер Aspire C5-371 (371 C5) 13.3-инчов

  • Тегло На Опаковката : 0.3kg (0.66lb.)
  • Размер На Опаковката : 35cm x 5cm x 5cm (13.78in x 1.97in x 1.97in)
  • Тип На Блока : парче
Наличност: В наличност

SKU: b595

лв.24.10

Специален лаптоп въглеродни влакна, винил кожа на кутията гвардия за Стремят C5-371 (371 C5) 13.3-инчов

(Не е подходящ и за други модели)

Когато правите поръчка,моля оставете съобщение(модел лаптоп:******) към мен. Ако вашият лаптоп друг модел, моля свържете се с нас. ние сме възможно най-скоро да се отговори, може ли да се използват.Благодарим ви.

1, Този продукт не е тежък случай. Този елемент е

Специална Vinyl стикер на кожата/етикети и е направен не от гума,силикон, гел или пластмаса.Лесно се нанася и лесно се отстраняват, не оставя лепкави следи след себе си.

2, кожата и е водоустойчив, устойчив на надраскване, анти-пръстови отпечатъци, естетика и други функции. Кожата ви е много светла и тънка, тя няма да увеличи теглото и дебелината на лаптопа.Това не се отразява на лаптоп загуба на топлина.

В това число : отгоре кожа+ кантиране на екрана+ кожа около клавиатурата на кожата

не е необходимо да се намали

здравейте просто един шивач за ваша информация: тъй като различни страни на компютър е различна,моля, погледнете тази снимка и я провери.

По-долу инсталация винилови етикети на кожата урок: вие можете да намерите партньор за подаване на оферти и ще стане по-лесно. 1,проверете размера на кожата и дупка ли е правилният. 2,трябва да се приведе в съответствие всички дупки , не мога да поставите по ръба. Не се и се отдалечава. 3,Ако кожата не е нивелиран, трябва бавно свали веднага и отново поставите . (Няма да бъде принуден, в противен случай той лесно ще изтръгнат участък) Забележка: след приключване на пюре, ако сте намерили на кожата не е здраво ли е ,можете да използвате сешоар за нагряване при протирании повърхността на кожата с кърпа. той ще прилепва плътно . ( Уверете се, че температурата на загряване не е прекалено висока, защото това ще направи деформация на кожата) това ръководство на техническа работа.Ефектът не може да бъде същото, като край на всички инсталиране на кожата.Ако кожата не е плоска, тя ще се отклони. Така че бъдете сигурни, за да се запази кожата се изравнява. Моля, да не бъде твърде строг и стремеж към съвършенство.Благодарим ви.

1. Пробиха в традиционната концепция за защитно фолио черупки, с помощта на нов корейски внос на екологично чисти материали, моделиране, текстури силна структура, в резултат на естествен и удобен сензорен удоволствие. 2. След оптична правило точността умират нарязани, и добра интеграция на компютри, лаптопи и износоустойчивост, киселини и основи, анти-масло, лесен за почистване функции. 3. Никоя слипчивая выпарка.

Описаният по-горе модел, само за справка

защото,някои кожната покривка повече. аз ще сгъване на кожната покривка в плик,така че тя има някои гънки . но,моля, не се притеснявайте.ако сте получили детайл. моля, прикрепете капака на компютъра,гънки изчезнат.

Най-важните причини за покупка на нашите продукти

1. Ние се стремим да предоставим най-добрите продукти, предлагани на пазара.

Тип Дизайн ТвърдиМатериал ВинилТип Лаптоп Замяна На КапакаСтил Етикети Кожа Търговска Марка KHПол УнисексПакет Да

Етикети: въглерод на кожата, Асер въглерод, въглеродни влакна на кожата, Евтини въглеродни на кожата, Високо качество на Асера въглерод, Китай доставчици въглеродни влакна на кожата.

Напишете отзив

Рейтинг