Последни новини

1-ви Май Ден след Денят на труда

1-ви Май Ден след Денят на труда


Тодор Живков пита Как така празнувате 1-ви Май без да имате фабрики и заводи, как така като нямате консервени фабрики и винпроми как се чудя като няма ТКЗС-ета и кравеферми, няма и онези овцеферми и млекопреработвателни комбинати !

Няма ги големите икономически гиганти като Кремиковци и Химко Враца, нищо нямате !
Как така празнувате сега кажете Денят на труда като никой не работи ?

Това, което аз построих казвахме, че не можете да пребоядисате, наистина не можете да го пребоясидасате, защото го разрушихте ! България аграрна страна внася днес зеленчуци и плодове, а нима земята не е същата, нима не ражда вече, незнам какво става ? Обвинявахте ни, че сме били колония на Русия, но дали бе така като Русия ни даваше техника, машини и трактори, които да орат земята ни !

Даваше ни танкове и самолети, с който да пазим границата наша и на СИВ дори, а ние какво им давахме – краставични компоти, червена капия и малко цигари ?

Сега не можем да си ги произведем за Вас, така ли ?
Да си колония на Русия е по-добре, отколкото да си колония на ЕС, май а?
Затваряйте реактори, изсечете си горите, отровете си земята, давайте, това не е национализация, това не е окупация, това е ликвидация, а след нея нищо, край, конец и филма свършва драги другарки и другари !

900 села, за които аз построих и пътища и детски градини и училища в тях са закрити напълно !
400 болници закрихте, какво оздравяхте ли, а санаториумите станаха частни !
Какъв Ден на труда? Комунягите се събраха в София, а по мое време във всеки град и село имаше митинги с моят портрет и символите на труда !
Днес не е така – Демокрацията на едни им отне много, на други всичко и всичко зависи в коя държава живеете – в тази паралелната или онази обикновената !

Но така е в живота когато крещяхте „който не скача е червен“ си спомнете и днес какво е и го сравнете !

Едно обаче ме дерзае как така празнувате Денят на труда без фабрики и заводи, без трудещи се  и без икономика?


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.