Breaking News

Ченалова: Борисов няма да подаде оставка дори при загуба на евроизборите

Ченалова:
Борисов няма да подаде оставка дори при загуба на евроизборите, защото знае какво ще се случи – разследване, обвинения, затвор. ТОЙ обаче не контролира съдбата.

Това от което се страхува се случва, независимо дали го признава.Изгубил е реална представа за действителността – това е цената да имаш неограничена власт.
Разследването по закона “Рико” продължава с бързи темпове.Скоро ще има резултати.Туморът вече кърви и ТЕ знаят какво ги очаква.Пазарлъците са невъзможни.Такава е съдбата на самозабравилите се диктатори.

Страхуват се и всички храненици на властта, които изградиха мини империи на гърба на българския народ.Страхуват се и мижитурките на държавна службица.
Чака ги възмездие за непростимите грехове.

Евроизборите са тест и повод да кажем НЕ на олигархичното управление.Това ще е нашият изпит за достойнство и родолюбие, независимо от говоренето на Борисов.
А за оставката МУ – времето ще я вземе скоро.
Източник: frognews.bg


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.