Последни новини

Цялата мафиотска банда в парламента сте ненормални, неморални и загубили всичко човешко в себе си!

Цялата мафиотска банда в парламента сте ненормални, неморални и загубили всичко човешко в себе си!
НЕ децата с увреждания са ненормални, ти си ненормален, Валери Симеонов!

И не само ти. И не само.

Цялата мафиотска банда в парламента сте ненормални, неморални и загубили всичко човешко в себе си!

Самият ти, Валери Симеонов си инвалид, морален инвалид. По подобие на твоят господар Буда. Вие сте вредни за обществото. Вие не сте хора, а паразити, които изяждат държавата ни от вътре. Паразити, които убиват. Стигнали сте до там, че дори да искате , вече не можете да направите нищо добро. Защото заразихте държавата с калинки, гинки и корумпирани партийни мишки. Неспособни сте да направите каквото и да е освен да крадете и да стискате власта си, на всяка цена.

А ние имаме само една възможност. Да отстраним паразитите. Това е единственото решение.

Ангел Джамбазки

Когато управляващите приемат власта, като инструмент за собствено забогатяване и репресии и мачкане на гражданите, то те губят своята легитимност.

3 ВМРО

УПРАВЛЯВАТ НИ – Фикуса Сидеров, агент Иван – Каракачанов, мутрата от СИК – Буда, главен прокурор е слугата на Пеевски – Цацаров, а министър на вътрешните работи е шофьора на Мето Илиенски – Младен Маринов.

Мафиотско-криминална клоака , която не може да бъде реформирана, може само да бъде изрината. Можем и трябва да го направим.

Да отстраним ненормалните и да върнем нормалността в държавата ни. БОЕЦ водим тази битка. На нормалните срещу ненормалните.

И тази битка може да бъде спечелена само по един начин, като гражданите се изправим в директен сблъск срещу мафията на площадите.

БОЕЦ призоваваме всички граждани да осъзнаят силата си, да преодолеят страховете си и да се включат в протестите за оставката на Валери Симеонов, оставката на паразитното правителство на Борисов.


Loading...

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.