Последни новини

Цялата мафиотска банда в парламента сте ненормални, неморални и загубили всичко човешко в себе си!

Цялата мафиотска банда в парламента сте ненормални, неморални и загубили всичко човешко в себе си!
НЕ децата с увреждания са ненормални, ти си ненормален, Валери Симеонов!

И не само ти. И не само.

Цялата мафиотска банда в парламента сте ненормални, неморални и загубили всичко човешко в себе си!

Самият ти, Валери Симеонов си инвалид, морален инвалид. По подобие на твоят господар Буда. Вие сте вредни за обществото. Вие не сте хора, а паразити, които изяждат държавата ни от вътре. Паразити, които убиват. Стигнали сте до там, че дори да искате , вече не можете да направите нищо добро. Защото заразихте държавата с калинки, гинки и корумпирани партийни мишки. Неспособни сте да направите каквото и да е освен да крадете и да стискате власта си, на всяка цена.

А ние имаме само една възможност. Да отстраним паразитите. Това е единственото решение.

Когато управляващите приемат власта, като инструмент за собствено забогатяване и репресии и мачкане на гражданите, то те губят своята легитимност.

УПРАВЛЯВАТ НИ – Фикуса Сидеров, агент Иван – Каракачанов, мутрата от СИК – Буда, главен прокурор е слугата на Пеевски – Цацаров, а министър на вътрешните работи е шофьора на Мето Илиенски – Младен Маринов.

Мафиотско-криминална клоака , която не може да бъде реформирана, може само да бъде изрината. Можем и трябва да го направим.

Да отстраним ненормалните и да върнем нормалността в държавата ни. БОЕЦ водим тази битка. На нормалните срещу ненормалните.

И тази битка може да бъде спечелена само по един начин, като гражданите се изправим в директен сблъск срещу мафията на площадите.

БОЕЦ призоваваме всички граждани да осъзнаят силата си, да преодолеят страховете си и да се включат в протестите за оставката на Валери Симеонов, оставката на паразитното правителство на Борисов.

календар
календар


Loading...

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.