Последни новини

Хаосът води до безредие

Хаосът води до безредие


Време е за национално обединение!

Хаосът води до безредие, а Президентът до обединение !
Ако положението в страната ескалира и президентът обяви извънредно положение за да се успокои това положение !
Ако Радев обяви в страната извънредно положение и стане пуч и хора с автомати пазят редът в страната, какво ще стане с хунтата узурпирала властта?

Може ли партията ГЕРБ да бъде обявена за деструктивна и да бъде забранена?
Може ли тогава да бъдат арестувани виновниците за този геноцид и хвърлени в затвора !
Може ли България да се освободи от тази отрова, от тази прокоба ! Ред и дисциплина трябва да има в страната, но не от мафията да се диктуват нещата !
Време е за национално обединение в името на националното спасение !

Хунтата узурпирала властта твърдо заявява, че тази власт ще я стискат до гроба на всяка цена, а някой пита ли народа?

Суверенът по улиците протестира, суверенът масово „оставка“ скандира, а Премиерът наш излезе видимо треперещ, но с кураж и заяви, че целият мандат щял да си изкара, а после на избори щял да се яви и пак да управлявал и все така, нали?

Няма Демокрация в страната, изборите се фалшифицират, хората се манипулират, репресия, арести и тормоз това го чака всеки дръзнал да каже, че проблемът ни е този и онзи !

Радев има силни речи и думи излизащи от сърцето и душата, но дали ще има куражът да докара до край нещата !

Хората открито скандират други за свобода пропагандира! Ако нещата ескалират трябва ли държавният глава да обяви извънредно положение за да се спре това напрежение!


Loading...

Трябва ли да има ред в страната или хунтата на ГЕРБ да коли и беси из страната ! Време е за национално обединение за спасение без цвят, религия и политика, време е народът и тази нация да се спасяват с пряка Демокрация !
От: blife.news

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.