Последни новини

Хаосът води до безредие

Хаосът води до безредие


Време е за национално обединение!

Хаосът води до безредие, а Президентът до обединение !
Ако положението в страната ескалира и президентът обяви извънредно положение за да се успокои това положение !
Ако Радев обяви в страната извънредно положение и стане пуч и хора с автомати пазят редът в страната, какво ще стане с хунтата узурпирала властта?

Може ли партията ГЕРБ да бъде обявена за деструктивна и да бъде забранена?
Може ли тогава да бъдат арестувани виновниците за този геноцид и хвърлени в затвора !
Може ли България да се освободи от тази отрова, от тази прокоба ! Ред и дисциплина трябва да има в страната, но не от мафията да се диктуват нещата !
Време е за национално обединение в името на националното спасение !

Хунтата узурпирала властта твърдо заявява, че тази власт ще я стискат до гроба на всяка цена, а някой пита ли народа?

Суверенът по улиците протестира, суверенът масово „оставка“ скандира, а Премиерът наш излезе видимо треперещ, но с кураж и заяви, че целият мандат щял да си изкара, а после на избори щял да се яви и пак да управлявал и все така, нали?

Няма Демокрация в страната, изборите се фалшифицират, хората се манипулират, репресия, арести и тормоз това го чака всеки дръзнал да каже, че проблемът ни е този и онзи !

Радев има силни речи и думи излизащи от сърцето и душата, но дали ще има куражът да докара до край нещата !

Хората открито скандират други за свобода пропагандира! Ако нещата ескалират трябва ли държавният глава да обяви извънредно положение за да се спре това напрежение!

календар
календар


Loading...

Трябва ли да има ред в страната или хунтата на ГЕРБ да коли и беси из страната ! Време е за национално обединение за спасение без цвят, религия и политика, време е народът и тази нация да се спасяват с пряка Демокрация !
От: blife.news

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.