Последни новини

Тикво, върви си

Тикво, върви си


Време е народът в един глас да скандира „Тикво, върви си“. В държавата на мафията Тиквата ни управлява, но по-скоро ни унижава да живеем с най-мизерните доходи не само в Европа, а и в целият свят!

Вдигат ток, вода, газ, вдигат горивата, вдигат цените на лекарства и храни, а народът си мълчи вместо да скандира „Тикво, върви си“, ние сме склонили глава под икономическото иго, което ни налагат.

Докога ще търпим бе хора, докога? Нима сте щастливи, нима сте добре, нима всички вие не сте жертва на ширещата се престъпност, не сте ли жертва на алчните корумпирани политици, кажете си?

„Тикво, върви си“ това трябва да се чува по мегдани и площади, това трябва да се скандира докато положението не ескалира и да ги помете цялата престъпна мафия. Хора, излезте и гласувайте за да ги прогоним от властта и да ги натикаме по затворите, длъжни сме.


Loading...

Вижте още от :blife.news

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.