Последни новини

С 20% скачат колбасите от другият месец Вижте шокиращата истина за това!

С 20% скачат колбасите от другият месец Вижте шокиращата истина за това!


С над 20% скачат някой местни продукти от другият месец – информацията плъзна по малките селски магазинчета! Дистрибутори предупреждават магазинерките за предстоящото поредно вдигане на цените !

И така свидетели сме на 60-70 % вдигане на цените на повечето хранителни продукти както и намаляне на теглото на някой от тях за да останат в някаква поносима ценова зона !

За това никой не говори, никой не говори за повишаването цената на консервите, никой не говори и за пълзящото вдигане на цените на храните, но пък ви занимават с всякакви глупости по телевизиите и радиата !

Истинският въпрос е защо няма реално повишаване на доходите и преизчисляване на инфлационният индекс?
Защо няма обективност в икономическите отношения между работодател и възнаграждение спрямо работещите? Политико-икономическата мафия е в престъпен сговор срещу народа, това е отговорът !

Грабят и ни щавят, а ние си мълчим !
За каква агитация предизборна говорим след като народът от беден става по-беден след като народът е гладен !
Както казват от ГЕРБ „дръж народа гладен за да е алчен за обещание“!

Обещаваха вдигане на заплати и пенсии като миналите избори вдигнаха ви цените на тока, водата и храната !
Сега нищо не обещават, но пък ще вдигат цената на ГАЗ, ТОК и ВОДА, а с тях и на Горивата, а с тях и ТОЛ такса, което сумарно води до още вдигане на цените!


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.