Breaking News

С 20% скачат колбасите от другият месец Вижте шокиращата истина за това!

С 20% скачат колбасите от другият месец Вижте шокиращата истина за това!


С над 20% скачат някой местни продукти от другият месец – информацията плъзна по малките селски магазинчета! Дистрибутори предупреждават магазинерките за предстоящото поредно вдигане на цените !

И така свидетели сме на 60-70 % вдигане на цените на повечето хранителни продукти както и намаляне на теглото на някой от тях за да останат в някаква поносима ценова зона !

За това никой не говори, никой не говори за повишаването цената на консервите, никой не говори и за пълзящото вдигане на цените на храните, но пък ви занимават с всякакви глупости по телевизиите и радиата !

Истинският въпрос е защо няма реално повишаване на доходите и преизчисляване на инфлационният индекс?
Защо няма обективност в икономическите отношения между работодател и възнаграждение спрямо работещите? Политико-икономическата мафия е в престъпен сговор срещу народа, това е отговорът !

Грабят и ни щавят, а ние си мълчим !
За каква агитация предизборна говорим след като народът от беден става по-беден след като народът е гладен !
Както казват от ГЕРБ „дръж народа гладен за да е алчен за обещание“!

Обещаваха вдигане на заплати и пенсии като миналите избори вдигнаха ви цените на тока, водата и храната !
Сега нищо не обещават, но пък ще вдигат цената на ГАЗ, ТОК и ВОДА, а с тях и на Горивата, а с тях и ТОЛ такса, което сумарно води до още вдигане на цените!


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.