Последни новини

Скандален ремонт на пътя: Полагат пътната настилка върху сняг +ВИДЕО

Скандален ремонт на пътя: Полагат пътната настилка върху сняг +ВИДЕО


Скандални ремонтни дейнсти на пътна настилка са заснели пътуващи по маршрута Тетевен – Гложене. От кадрите се вижда как пътностроителната техника полага настилка върху навалелия върху пътя сняг. Още по -скандална е реакцията на служителите на фирма ”Трейс”, които се опитват да разкарат възмутените граждани, които ги хващат да извършват неделния ”ремонта”.
В социалните мрежи се появиха видео клипове, направени в почивния ден неделя, на които се вижда как работници на строителната фирма „Трейс“ полагат асфалт директно върху снега на пътя Тетевен – Гложене. Пътят е отбит още при Ябланица и асфалтирането тече в неделя, късния следобед, докато вали сняг.


Loading...

Скандалните видео клипове се появиха във Фейсбук вчера, а днес вече се разпространяват масово, заедно с недоволството на хората. От клипчетата се вижда, че човекът, който снима безобразието на строителите, е силно разгневен и дори използва остри думи към служители на фирмата. Припомня ви, че именно компания „Трейс“ бе една от фирмите, които наредиха пътностроителна техника по Цариградско шосе в София преди няколко дни за протест в подкрепа на управляващите.

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.