Последни новини

Сезонът на Охлювите

Сезонът на Охлювите
И така сезонът на охлювите дойде без големи гръмотевици в политиката ни!

Преваля малко в ГЕРБ, няколко гръмотевици събудиха охлювите от имотната мафия и политическите лица облагодетелствали се от това! Доста обаче останаха заровени и сега пороят отмина!

ГЕРБ се окопитиха и извадиха ромската карта сега и какви медали и спортни отличия имаме и топката е в полето на БСП, но дано и левицата се сплоти!

За едно е права Нинова, че Демокрацията и е отнела много и продължава да и отнема, но поне в БСП има Демокрация, а при Бойко такива явления няма!

Гръмотевици имаше и на Позитано – Станишев е в листата, а Нинова е освободена от отговорност за евентуален провал на БСП!

Какво стана с Истанбулската конвенция и как Сорос повлия в БСП е друга тема, нали ?

Грозното обаче е, че охлювите се движат с мазга, а когато са мъжки това е срамота !

Истината е, че тромаво започнаха предизборните надпревари за евровота!

Иначе в личен план всички се хванахме за копривата и охлювите, ама охлювите в политиката разпъват рогца и се оглеждат кой къде да се закачи и покрай изборите да натрупа малко дивиденти!
Шегата на страна, ама да ви попитаме вие охлюви ядохте ли?


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.