Breaking News

Сезонът на Охлювите

Сезонът на Охлювите
И така сезонът на охлювите дойде без големи гръмотевици в политиката ни!

Преваля малко в ГЕРБ, няколко гръмотевици събудиха охлювите от имотната мафия и политическите лица облагодетелствали се от това! Доста обаче останаха заровени и сега пороят отмина!

ГЕРБ се окопитиха и извадиха ромската карта сега и какви медали и спортни отличия имаме и топката е в полето на БСП, но дано и левицата се сплоти!

За едно е права Нинова, че Демокрацията и е отнела много и продължава да и отнема, но поне в БСП има Демокрация, а при Бойко такива явления няма!

Гръмотевици имаше и на Позитано – Станишев е в листата, а Нинова е освободена от отговорност за евентуален провал на БСП!

Какво стана с Истанбулската конвенция и как Сорос повлия в БСП е друга тема, нали ?

Грозното обаче е, че охлювите се движат с мазга, а когато са мъжки това е срамота !

Истината е, че тромаво започнаха предизборните надпревари за евровота!

Иначе в личен план всички се хванахме за копривата и охлювите, ама охлювите в политиката разпъват рогца и се оглеждат кой къде да се закачи и покрай изборите да натрупа малко дивиденти!
Шегата на страна, ама да ви попитаме вие охлюви ядохте ли?


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.