Последни новини

Сатанинската хунта ГЕРБ с духовна и физическа война срещу целият Български народ

Сатанинската хунта ГЕРБ с духовна и физическа война срещу целият Български народ


За сетен път се доказа, че Бойко Борисов не работи за православието, а за секти и католици, за мюсюлмани, араби и всички. От ГЕРБ наредиха на зависимият Български съд да заграби осветената земя заделена за изграждане на първият българо-руски храм паметник св. Иван Рилски в София. За който вече е дадена благословия от Българският патриарх Неофит и Руският патриарх Кирил.

С криминално решение издаден от съдията Цветанка Паунова от Административният съд София град тя обслужва Сатанизмът, който проповядват нашите управници. Официалната религия у нас е православието и България по дух и конституция е православна държава и как може да се обслужват интересите?
Братя и сестри православни, докога ще гледаме безучастно как една тиква ни унищожава духовно и физически, унищожава цял един народ и една държава? Докога ще търпим управляемите ни управляващи марионетки на сатанинският заговор за изтреблението на духовният български народ, докога?

Хора, време е да се пробудим, защото вярата ни е спасила, вярата е тази, която ни дава светлина в тези мрачни времена като именно вярата искат да ни отнемат и да ни заселят с друговерци.
Братя и сестри Българи, настъпи преломният момент, в който трябва да се обединим срещу сатанистката хунта узурпирала властта.

За да имаме светло бъдеще за нас и децата ни. Защото ние сме задължени не само към предците ни проливали кръвта си за България, а и за идните, които идват след нас, а какво ще им завещаем – робство ли? Или свободна и независима България?!
С нами Бог братя и сестри Българи и ние с него.

 


Loading...

Вижте още от :blife.news

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.