Breaking News

Сатанинската хунта ГЕРБ с духовна и физическа война срещу целият Български народ

Сатанинската хунта ГЕРБ с духовна и физическа война срещу целият Български народ


За сетен път се доказа, че Бойко Борисов не работи за православието, а за секти и католици, за мюсюлмани, араби и всички. От ГЕРБ наредиха на зависимият Български съд да заграби осветената земя заделена за изграждане на първият българо-руски храм паметник св. Иван Рилски в София. За който вече е дадена благословия от Българският патриарх Неофит и Руският патриарх Кирил.

С криминално решение издаден от съдията Цветанка Паунова от Административният съд София град тя обслужва Сатанизмът, който проповядват нашите управници. Официалната религия у нас е православието и България по дух и конституция е православна държава и как може да се обслужват интересите?
Братя и сестри православни, докога ще гледаме безучастно как една тиква ни унищожава духовно и физически, унищожава цял един народ и една държава? Докога ще търпим управляемите ни управляващи марионетки на сатанинският заговор за изтреблението на духовният български народ, докога?

Хора, време е да се пробудим, защото вярата ни е спасила, вярата е тази, която ни дава светлина в тези мрачни времена като именно вярата искат да ни отнемат и да ни заселят с друговерци.
Братя и сестри Българи, настъпи преломният момент, в който трябва да се обединим срещу сатанистката хунта узурпирала властта.

За да имаме светло бъдеще за нас и децата ни. Защото ние сме задължени не само към предците ни проливали кръвта си за България, а и за идните, които идват след нас, а какво ще им завещаем – робство ли? Или свободна и независима България?!
С нами Бог братя и сестри Българи и ние с него.

 


Loading...

Вижте още от :blife.news

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.