Последни новини

Родина е

Родина е


Родина е и на Левски, на Ботев и по-назад и Аспарух!

Родина е на всички нас без цвят, религия или пол, или ако щете друго! Родина е била и ще бъде помнете го това!

За тези дето са се клели в нея и тези дето мразят и ненавиждат нека знаят, че тя е всичко, което имаме и трябва да пребъде !

„Тук съм роден и тук искам да умра“ са казали не един та и аз така! Родина е бре хора и като нея втора няма, няма колкото и да търсиш по света!
Родината остава си само една !

Не е вариант да бягаме и да се спасяваме от тази диктатура нима родината може да се изнесе?
Не може!
На кого в ръцете я оставяме?

Това е вид предателство, ще каже някой, друг пък не! Родината едничка е помнете и тя не може да се избира, а тя може само да се обича и да се пази, и родолюбец всеки тук да се нарича! Родината една е и няма друга като нея по света като за едни е майка, а за други мащеха за беля!

Но тя една е и друга няма нийде по света като да си направим рай е дълг на всеки роден на тази земя !

Родина е! Родина е за едни, за други територия, за трети земя с кръв напоена, а за други просто стока !

Каквото и да правим днес помнете, че България загубим ли, загубили сме всичко градено и строено от векове насам до наши дни!

От времето на мечът забит от Аспарух сме били държава, но днес обаче се превърнахме в окупирана територия от хунтата поставена във властта като днес обаче сме обезлюдявана територия от хунтата там във властта!

Родина е за едно поколение отиващо си, за нас е просто държава, а утре просто няма да я има, няма!

Родина е, помнете и като нея друга няма!


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.