Breaking News

Родина е

Родина е


Родина е и на Левски, на Ботев и по-назад и Аспарух!

Родина е на всички нас без цвят, религия или пол, или ако щете друго! Родина е била и ще бъде помнете го това!

За тези дето са се клели в нея и тези дето мразят и ненавиждат нека знаят, че тя е всичко, което имаме и трябва да пребъде !

„Тук съм роден и тук искам да умра“ са казали не един та и аз така! Родина е бре хора и като нея втора няма, няма колкото и да търсиш по света!
Родината остава си само една !

Не е вариант да бягаме и да се спасяваме от тази диктатура нима родината може да се изнесе?
Не може!
На кого в ръцете я оставяме?

Това е вид предателство, ще каже някой, друг пък не! Родината едничка е помнете и тя не може да се избира, а тя може само да се обича и да се пази, и родолюбец всеки тук да се нарича! Родината една е и няма друга като нея по света като за едни е майка, а за други мащеха за беля!

Но тя една е и друга няма нийде по света като да си направим рай е дълг на всеки роден на тази земя !

Родина е! Родина е за едни, за други територия, за трети земя с кръв напоена, а за други просто стока !

Каквото и да правим днес помнете, че България загубим ли, загубили сме всичко градено и строено от векове насам до наши дни!

От времето на мечът забит от Аспарух сме били държава, но днес обаче се превърнахме в окупирана територия от хунтата поставена във властта като днес обаче сме обезлюдявана територия от хунтата там във властта!

Родина е за едно поколение отиващо си, за нас е просто държава, а утре просто няма да я има, няма!

Родина е, помнете и като нея друга няма!


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.