Последни новини

РАЙЧО МАРКОВ ОТ «БТР»- ТРЯБВА ДА ИМА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ

РАЙЧО МАРКОВ ОТ «БТР»- ПАРТИЯТА, КОЯТО СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ИЗЛИЗАНЕТО ОТ НАТО И ЕС


Както обещахме по-рано, представяме екслклузивно интервю с Райчо Марков- член на Националният изпълнителен съвет на БТР ( България на труда и разума), партията, която ще се бори за изваждането на страната ни от ЕС и НАТО.
Това е първата среща с БТР, която ще постави началото на нов разговор, в който са поканени всички българи, които споделят това желание- да видят страната ни свободна от организациите, които са ни поставили в чужда зависимост.

У нас се появи нова политическа сила, регистрирана на 22 март в Софийски градски съд, чиято основна цел е изваждане на страната ни от НАТО, защото исторически сме свързани с Русия, а НАТО действа срещу Русия. БТР, новата политическа сила, която ние българите чакаме отдавна да се появи. «България на труда и Разума», е готова да положи усилия и да обедини националния дух и самосъзнание, защото «Съединиението прави силата», а България ни е само една. И ако България не иска в НАТО, защото това членство не отговаря на националните ни интереси, време е да се бори за правото си да решава.

Когато страната ни е присъединена към НАТО светът се намира в преходна позиция.
В същото време северноатлантическият алианс е пуснал всичките си ресурси в действие по обхващане на Европа и Балканите, като стратегически зони на влияние, желани от САЩ. Те следват отдавна начертана стратегия, ние ставаме част от тяхните планове, докато активно започват да се налагат новите термини като «колективна безопасност» и прочие.

Днес, след 15 години членство, можем да видим, че страната ни е заложник на проектите ЕС и НАТО. Членството на България е изгодно за Запада, но вреди на нас. И за никого не е тайна, че по-голямата част от населението на страната ни иска нещата да се променят, и иска напускане на алианса, независимо от усилията на западни структури, които внушават, че ние искаме НАТО.

И не сме само ние. Оказва се, че все по-голяма част от Европа не иска НАТО. И причините за това не са малко.
А и здравият разум си казва думата, имайки предвид повишаването на напрежението на международната сцена и опитите на САЩ да използват Европа срещу Русия. Повече, за целите които си поставя БТР, за вижданията на ситуацията днес и моментите, които сме пропуснали да изучим, в политически и икономически план можете да видите в приложеното видео.

Източник: 23 април 2019-Нюз Фронт.


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.