Breaking News

РАЙЧО МАРКОВ ОТ «БТР»- ТРЯБВА ДА ИМА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ

РАЙЧО МАРКОВ ОТ «БТР»- ПАРТИЯТА, КОЯТО СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ИЗЛИЗАНЕТО ОТ НАТО И ЕС


Както обещахме по-рано, представяме екслклузивно интервю с Райчо Марков- член на Националният изпълнителен съвет на БТР ( България на труда и разума), партията, която ще се бори за изваждането на страната ни от ЕС и НАТО.
Това е първата среща с БТР, която ще постави началото на нов разговор, в който са поканени всички българи, които споделят това желание- да видят страната ни свободна от организациите, които са ни поставили в чужда зависимост.

У нас се появи нова политическа сила, регистрирана на 22 март в Софийски градски съд, чиято основна цел е изваждане на страната ни от НАТО, защото исторически сме свързани с Русия, а НАТО действа срещу Русия. БТР, новата политическа сила, която ние българите чакаме отдавна да се появи. «България на труда и Разума», е готова да положи усилия и да обедини националния дух и самосъзнание, защото «Съединиението прави силата», а България ни е само една. И ако България не иска в НАТО, защото това членство не отговаря на националните ни интереси, време е да се бори за правото си да решава.

Когато страната ни е присъединена към НАТО светът се намира в преходна позиция.
В същото време северноатлантическият алианс е пуснал всичките си ресурси в действие по обхващане на Европа и Балканите, като стратегически зони на влияние, желани от САЩ. Те следват отдавна начертана стратегия, ние ставаме част от тяхните планове, докато активно започват да се налагат новите термини като «колективна безопасност» и прочие.

Днес, след 15 години членство, можем да видим, че страната ни е заложник на проектите ЕС и НАТО. Членството на България е изгодно за Запада, но вреди на нас. И за никого не е тайна, че по-голямата част от населението на страната ни иска нещата да се променят, и иска напускане на алианса, независимо от усилията на западни структури, които внушават, че ние искаме НАТО.

И не сме само ние. Оказва се, че все по-голяма част от Европа не иска НАТО. И причините за това не са малко.
А и здравият разум си казва думата, имайки предвид повишаването на напрежението на международната сцена и опитите на САЩ да използват Европа срещу Русия. Повече, за целите които си поставя БТР, за вижданията на ситуацията днес и моментите, които сме пропуснали да изучим, в политически и икономически план можете да видите в приложеното видео.

Източник: 23 април 2019-Нюз Фронт.


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.