Последни новини

Пази Боже

Пази Боже


Пази Боже сляпо да прогледа, но пустите им народни изедници не виждат как народа мизерува, как гладува и как боледува.
Или виждат те много добре и всичко това е следствие на техните закони и наредби с цел една – унищожението на един народ и обезлюдяването на една територия. Хората бягат в чужбина да търсят физическо оцеляване.

Поставени сме в условия на геноцид и психическа, и физическа невъзможност за съществуването си, а хората пак гласували за своят палач, не вярвам аз, а Вие? Пази ни Боже, че няма кой като младите и здравите са в чужбина, а тук сме само болни и стари протегнали ръка за милостиня към Бог, защото държавата не дава, тя само взема. Безродници окупирали властта търгуват с нашите деца и продават националната ни памет и идентичност. 500 години с ятагани са ни клали, но не сме си дали вярата и родината, не сме си дали честа и достойнството.

Днес след последните избори най-много гласове имат ДПС в Батак. Гавра с родовата памет и унижение след унижение за този народ и капка гордост да не ни остане и капка надежда, да няма и капка срам нямат националните предатели.
Те не са кукли на конци, те са инквизитори на собственият си народ и собственият си вид -човешкия.

Пази Боже, че няма кой – царя се управи, Бог е на високо, а децата са в чужбина и тук останаха малцина дето се борят, ама на майчиният им език дето се казва „Йок файда”.
Църквата е сляпа като Темида, а Темида е пристанала снаха на мафията, а мафията управлява, коли, беси и саморазправя.
А животът си върви за тях, а за нас е геноцид и оцеляване и да си припомним думите на премиера за жабата и тенджерата.
Гледайте внимателно езикът на тялото – задоволството и насладата му, с която обяснява нагледно как се изтезава един народ една нация – жабата.

Пази Боже, ама лозето не ще молитва, а иска копан. Време e да се вдигнем и да ги изметем от властта иначе цените растат, доходите се обезценяват накратко казано водата се затопля в тенджерата на живота.


Loading...

Вижте още от :blife.news

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.