Breaking News

Пази Боже

Пази Боже


Пази Боже сляпо да прогледа, но пустите им народни изедници не виждат как народа мизерува, как гладува и как боледува.
Или виждат те много добре и всичко това е следствие на техните закони и наредби с цел една – унищожението на един народ и обезлюдяването на една територия. Хората бягат в чужбина да търсят физическо оцеляване.

Поставени сме в условия на геноцид и психическа, и физическа невъзможност за съществуването си, а хората пак гласували за своят палач, не вярвам аз, а Вие? Пази ни Боже, че няма кой като младите и здравите са в чужбина, а тук сме само болни и стари протегнали ръка за милостиня към Бог, защото държавата не дава, тя само взема. Безродници окупирали властта търгуват с нашите деца и продават националната ни памет и идентичност. 500 години с ятагани са ни клали, но не сме си дали вярата и родината, не сме си дали честа и достойнството.

Днес след последните избори най-много гласове имат ДПС в Батак. Гавра с родовата памет и унижение след унижение за този народ и капка гордост да не ни остане и капка надежда, да няма и капка срам нямат националните предатели.
Те не са кукли на конци, те са инквизитори на собственият си народ и собственият си вид -човешкия.

Пази Боже, че няма кой – царя се управи, Бог е на високо, а децата са в чужбина и тук останаха малцина дето се борят, ама на майчиният им език дето се казва „Йок файда”.
Църквата е сляпа като Темида, а Темида е пристанала снаха на мафията, а мафията управлява, коли, беси и саморазправя.
А животът си върви за тях, а за нас е геноцид и оцеляване и да си припомним думите на премиера за жабата и тенджерата.
Гледайте внимателно езикът на тялото – задоволството и насладата му, с която обяснява нагледно как се изтезава един народ една нация – жабата.

Пази Боже, ама лозето не ще молитва, а иска копан. Време e да се вдигнем и да ги изметем от властта иначе цените растат, доходите се обезценяват накратко казано водата се затопля в тенджерата на живота.


Loading...

Вижте още от :blife.news

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.