Breaking News

Пази Боже България

Пази Боже България


Пази Боже България, че ние не искаме, че ние не можем! Останахме Боже болни и стари, останахме Боже бедни, слаби и няма кой Боже да пази нашата България !
Нямаме армия Боже, а Полицията на Лукавия служи !

Пази Боже нашата малка България, че не можем или не искаме вече, отвърнали поглед Боже и от тебе и от нашата Родина вперили поглед в насъщния как да спечелим готови дори с Дявола да влезем в комбина!

Пази ни Боже, защото на нас вече не ни пука !
Не ни пука, защото никой не работи за общото благо, а дири лична сполука !

Пази ни Боже моляте от все сърце и душа, защото ние си отиваме, а след нас пустош и мъртвило, след нас Боже камък върху камък не остава и душите наши дерзаят, че народа се поболява като отива си една епоха, но другата не идва!

Боже, децата ни в чужбина като птици отлетяха и там гнезда са свили, и там ще живеят, и там ще умрат, а тук Боже нищо не остава !

Пази ни Боже, съхрани ни като народ и държава, съхрани ни като ген, като име и като слава!
Националните предатели наши търгуват с държавният суверенитет без да са питали за това суверена, без да са питали теб Боже, без да се страхуват от теб Боже и от народа, а нали „глас народен е гласът Божи“, но цензура нас ни застига!

И така нашите молитви и клетви са глас в пустиня, но нека всеки един от нас се помоли и каже „Господи спаси нас като народ и държава и да пребъдем, и каквото има да става да става!
АМИН!“


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.