Последни новини

Пази Боже България

Пази Боже България


Пази Боже България, че ние не искаме, че ние не можем! Останахме Боже болни и стари, останахме Боже бедни, слаби и няма кой Боже да пази нашата България !
Нямаме армия Боже, а Полицията на Лукавия служи !

Пази Боже нашата малка България, че не можем или не искаме вече, отвърнали поглед Боже и от тебе и от нашата Родина вперили поглед в насъщния как да спечелим готови дори с Дявола да влезем в комбина!

Пази ни Боже, защото на нас вече не ни пука !
Не ни пука, защото никой не работи за общото благо, а дири лична сполука !

Пази ни Боже моляте от все сърце и душа, защото ние си отиваме, а след нас пустош и мъртвило, след нас Боже камък върху камък не остава и душите наши дерзаят, че народа се поболява като отива си една епоха, но другата не идва!

Боже, децата ни в чужбина като птици отлетяха и там гнезда са свили, и там ще живеят, и там ще умрат, а тук Боже нищо не остава !

Пази ни Боже, съхрани ни като народ и държава, съхрани ни като ген, като име и като слава!
Националните предатели наши търгуват с държавният суверенитет без да са питали за това суверена, без да са питали теб Боже, без да се страхуват от теб Боже и от народа, а нали „глас народен е гласът Божи“, но цензура нас ни застига!

И така нашите молитви и клетви са глас в пустиня, но нека всеки един от нас се помоли и каже „Господи спаси нас като народ и държава и да пребъдем, и каквото има да става да става!
АМИН!“


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.