Последни новини

От доста години тънем в лъжа и демагогия!

От доста години се залъгваме взаимно!

 

От доста години се гаврим със своите родители, без да осъзнаваме, че това е гавра със самите НАС! Възпитаваме собствените си деца, да се научат да се гаврят с нас, както ние го правим с родителите си! И тази година се подиграхме на хората с най-ниски доходи. Над милион и половина родители на някой и баби и дядовци на други, получиха мизерни подаяния за Коледа!

 

Заради саможертвата им да родят и да изгледат НАС, както и да построят и създадат всичко около Нас, получават кървава отплата и горчиви сълзи!
Замисли ли се някой, докато обикаля молове и скъпи магазини: „Как нашите родители, как нашите баби и дядовци, ще посрещнат Празниците?

 

Какво ще си купят с тези 40 лева и какво ще заделят за внуците?“
Със сълзи на очите ще ВИ кажа, че се надявам това да е последната унизителна Коледа за всички!
Ще кажете:“ Държавата толкова може!“
Не приятели, не!

 

НИЕ, ние сме изроди ане човеци!
Милчим, като бити и е@ни гъзове, за изврашенията последния месец, които се случиха с нашите пари!
Държавата подари на един олигарх 40 милиона, за една дупка, а това са парите на нашите родители- за Коледа!

Милиони се раздадоха, като бонуси между държавните служители- защото си вършат перфектно работата! Други милиони, едни Министри и Депутати, също си раздадоха за отлична работа и чудесни резултати! А резултатите са видими:
– Няма инвестиции, затварят се заводи, няма производство!
– Станахме най-бедната, болна и изчезваща нация в Европа!

Какъв по хубав повод да пируват и празнуват нашите Управници?
Да не забравим и милиардите, които си раздадоха за догодина, че уж нещо щели да строят! То като им знаем строежа и градежа! Да слагаш асфалт върху снега, да правиш ремонт на ремонта, на нов път в рамките на година! Да достигнеш световна величина и рекорд, в ценообразуването на километър път! Това се казва Успех, Стабилност и Растеж!
После пак да ни говорят: „Как няма пари, за социални плащания!“

Лошото е, че това е малка част от ужаса, който ни подготвят, за догодина!
Пак раздават Концесии за без пари, но със щедри рушвети!
Пак няма да имаме собствен газопровод, от който да печелим!
Пак приемат Закони, който да ни пречат да протестираме, да искаме отчет от Властта, да съдим предателите на Род и Родина! Нещо повече приемат се Закони, чрез които да лежим по Затвори- без да сме осъдени! Приемат се Закони, чрез които да ни отнемат малкото, което притежаваме, без Съд и присъда! Търпи Народе- изроден! Търпи, търпи и пак търпи, защото явно ТИ за туй си май роден! Да бъдеш тор в нечий двор!

 


Loading...

Ние от Blife  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.